دروغ پردازی های انقلابیون قلابی و داستان سرایی هایی که واقعیت ندارد

سایت اینترنتی تسنیم معلوم نیست این اراجیف را از قول چه کسی بازنشر داده و به دلیل حضور خودم در روز اشغال ساواک شیراز یقینا تاریخی که در این داستان سرایی ذکر شده درست نیست و نه حتی چگونگی اشغال ساواک.
دلیل اینکه یقین دارم تاریج صحیح نیست این است که من روز 22 بهمن در ایران نبودم و یقین دارم که ساواک در میانه دی ماه سقوط کرد و همچنین ماجرای تصرف کلانتری دروازه سعدی هم در چنین روزی درست نیست و هچنین که مدعی شدهاند که تصرف ساواک با دستان خالی رخ داده این داستان سرایی استو
قبل از اینکه ماجرا را از نگاه خودم به واقعیت توضیح بدهم بدنیست اختلاف این دو جعل تاریخ را مطالعه کنید. [1] , [2]
ماجرا از آنجا شروع شد که جمعیتی زیاد در تظاهرات روز تصرف ساواک شیراز شرکت داشتند که مقابل ساواک جمع شده بودند ساواک از شهربانی شیراز تقاضای کمک کرد و یک مینیبوس با ده دوازده مامور مسلح برای کمک به مقابل ساواک اعزام شدند در جلو اداره ساواک مردم با خوشرویی از مامورین شهربانی تقاضا کردن تا به مردم بپیوندند با کمال تعجب شاهده صحنه ای بودم که برایم باورنکردنی بود! مامورین سلاح خود را به تظاهرکنندگان دادند درکمتر از چند دقیقه درگیری و تیراندازی از طرف ساواک به سوی مردم و از طرف آنهایی که سلاح بدست آورده بودن بسوی ساواک از طرف دیگر شدت گرفت. کار به جایی رسید که از داخل ساواک چیزی شبیه به بازوکا شلیک کردند که در ورودی ساواک را هدف قرار داند تا از ورود تظاهر کنندگانی که سعی داشتن از در آهنی ساواک بالا بروند که به درون کوچه منتهی به حیاط ساواک میشد جلوگیری کنند که این عمل باعث شد در ورودی باز شود و عده زیادی به درون کوچه وارد شدند. در این درگیریها یک کودک 10-14 ساله و دو نفر دیگر کشته شدند. کودکی که کشته شد سعی کرده بود از ورودی جوی آبی که از درون حیاط ساواک میگذشت وارد حیاط ساواک شود که مورد اثابت گلوله جنگی قرار گرفته بود و درجا کشته شده بود.
پس از این درگیریها آنهایی که وارد حیاط و ساختمان ساواک شدند معاون وقت ساواک که جایگزین رئیس فراری ساواک شده بود را دستگیر و کشان کشان او را به بیرون اداره آوردند. جمعیت خشمگین فریاد میزدند که او باید در میدان ستاد شیراز همان مکانی که مجسمه شاه سوار بر اسب را چند ساعت پیشتر پایین کشیده بودن به دار بکشند. چند دقیقه نگذشته بود که جوانی از بین جمعیت فریاد کشید نیاز به دارکشیدن او نیست همنیجا او را میکشیم و با آجر بزرگی به سر او زد و سروا زروان معاون ساواک درجا کشت.
در ضمن این داستان سرایی های مرکز اسناد انقلاب اسلامی در این وقایع نگاری هم کاملا مخدوش است نه تعداد تظاهر کنندگان در آن روز 200 هزار نفر بود و نه جریان وقایع درست است. مامورین شهربانی همانگونه که در بالا ذکر کردم اصلا با تظاهر کنندگان درگیر نشدند و خود سلاح خود را بدون درگیری به مردم دادند. تنها ماموران ساواک از درون ساواک مقاومتی شاید نیم ساعت تا یک ساعت کردند و عاقبت هم ساواک تصرف شد.
تنها چیزی که در توضیحات مرکز اسناد انقلاب اسلامی میتواند درست باشد تاریخ آن است که آنرا هم من به عنوان یک شاهد واقعه نمیتوانم به دقت تایید کنم. تنها میتوانم به اطمینان تایید کنم که این اتفاق در دی ماه افتاد و نیمه دی ماه میتواند تاریخ نزدیکتری به واقعیت باشد، تا داستان سرایی کاملا مخدوش سایت تسنیم که واقعه را روز 22 بهمن ذکر کرده
پیام برای این مطلب مسدود شده.