رئیس مرکزاطلاعرسانی وزارت کشور خبر داد گزارش دولت ازدخالت لباس شخصیها درمراسم14خرداد
تدبیر: روح الله جمعه ای رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور به “تدبیر” می گوید: «وزارت کشور پیگیر ماجرای مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) است.»
گزارش دولت ازدخالت لباس شخصیها درمراسم14خرداد
گروه سیاسی تدبیر: امسال هم مانند سال 88 مراسم سالگرد ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی با حاشیه هایی همراه بود. رسانه ها مطرح کرده اند که هنگام سخنرانی رییس جمهوری در این مراسم عده ای از مخالفان دولت سعی در ایجاد اخلال در سخنرانی حسن روحانی را داشته اند. این موضوع باعث می شود که تعدادی از حامیان دولت هم به منظور جانبداری از رییس جمهور ی علیه آن گروه مخالف شعار سر دهند.
اما بلافصله تعدادی از افراد با لباس شخصی دخالت می کنند و تعدادی از حامیان حسن روحانی را برای مدتی از جمع جدا و از آنان بازجویی می کنند.
روح الله جمعه ای رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور در این خصوص به “تدبیر” می گوید: «وزارت کشور پیگیر ماجرای مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) است.»
او می گوید:« بعد از انجام بررسی های لازم نتیجه ماجرای برخورد محدود با برخی از طرفداران رییس جمهوری در مراسم 14 خرداد را آماده می کنیم و به اطلاع مردم می رسانیم. قطعا وزارت کشور حفظ امنیت و آرامش برگزاری مراسم و تجمعات قانونی را وظیفه خود می داند و برای برخورد با افرادی که با هر انگیزه ای قصد اخلال در نظم عمومی و قانون ستیزی را داشته باشند از هر روش قانونی استفاده خواهد کرد.»
رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور به تدبیر می گوید:«لازم به ذکر است که عنوان لباس شخصی به ذات مفهوم قانون ستیزی افراد با لباس معمولی یا شخصی نیست بلکه این امری مرسوم و رایج است که برخی نیروهای امنیتی و اطلاعاتی به منظور اشرافیت بر هرگونه رفتار اجتماعی و نظارت بر اجرای قانون بدون لباس فرم و مشخص در میان مردم حضور دارند و وظیفه آنها کمک برای نظم، امنیت و اجرای قانون است.»
اما یک یک منبع آگاه در وزارت کشور به “تدبیر” می گوید:« این شعارپراکنی ها برای ایجاد اخلال تنها مربوط به سخنرانی آقای روحانی نبوده است و فیلم های امنیتی نشان می دهد برخی از همان افراد که علیه رییس جمهوری شعار می دادند قصد ایجاد اختلال در سخنرانی سید حسن خمینی را هم داشتند و حتی در زمان سخنرانی مقام معظم رهبری هم با طرفداران دولت درگیر می شدند و اختلال ایجاد می کردند.»
او عنوان می کند: «دستگیر شده ها تنها از حامیان دولت نبوده اند بلکه افرادی از گروه های دیگر هم بوده اند که با اغراض خاص قصد ایجاد اخلال در مراسم را داشته اند.»
این منبع با تایید حضور افراد لباس شخصی در مراسم می گوید: وجود این افراد در چنین مراسمی امری عادی است. کسانی که قرار است تامین امنیت چنین جلساتی را بر عهده داشته باشند مطمئنا با لباس نظامی حاضر نمی شوند. با لباس های شخصی حضور پیدا می کنند تا بتوانند با مشکلات مقابله کنند.
او به تدبیر می گوید: زمانی که سروصدایی به پا شود فرقی نمی کند که شعار دهنده ها طرفدار دولت باشند یا مخالف نیروهای امنیتی، موظفند از هر گروهی که هستند، اگر اثر سوء ایجاد کنند نسبت به آنها عکس العمل نشان دهند.
این منبع آگاه در ادامه عنوان می کند که تعداد این افراد اندک بوده و بعد از این که مدتی آنها را در مکان دیگری نگهداری کرده اند بدون تشکیل پرونده به آنها اجازه رفتن داده اند. از این افراد تنها تعهد گرفته شده و دور کردن آنها نه به قصد دستگیری بلکه برای ایجاد آرامش در مراسم و جلوگیری از اختلال بوده است.
اما عده معدودی از افراد لباس شخصی که مسوولیتی در قبال امنیت مراسم نداشتند هم چند نفری از حامیان دولت را برای مدتی از جمع جدا می کنند که اجازه این کار را ندارند.
این منبع آگاه در وزارت کشور به “تدبیر” می گوید: گروه هایی که اختلال در سخنرانی رییس جمهوری را برنامه ریزی می کنند کاملا برای دولت شناخته شده هستند. این افرادی که برای چند ساعت توسط نیروها نگهداری شدند فقط افراد اجرایی هستند، جوانانی که گمراه شده اند. این ها قدرت تخریبی ندارند. واقعیت این است که نیروهای اصلی با تشکیل همایش ها، جلسات، راهپیمایی ها و شلوغ بازی هایی از این دست اذهان عمومی و رسانه ها را به این کارها مشغول می کنند و به اصطلاح عملیات روانی انجام می دهند و در پنهان برنامه های اصلی خود را پیش می برند. اینها همان افرادی هستند که اگرلازم باشد جلوی همه می ایستند.
وی اذعان می کند: نمی گویم تحرکاتی که انجام شده مهم نیست اما در برابر تخلفاتی که این گروه انجام می دهند ناچیز است. اینها با انجام این حرکات سعی به خودنمایی دارند و قصدشان این است که با اطلاع رسانی هایی که رسانه ها از آنها به عمل می آورند خود را بر سر زبان ها بیاندازند و مشهور شوند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.