حاشیه های روایت های متضاد از دیدار فراکسیون شاهد با مقام معظم رهبری ادامه دارد: پاسخ تند”مطهری”به روایت”حمیدروحانی”ازدیداربا رهبری
تدبیر: ظاهرا ناراحتی جنابعالی از مطرح شدن مسئله حصر خانگی بوده و این موضوع را بهانه قرار دادهاید/ مشکل جنابعالی این است که فکر میکنید در مواجهه با رهبر انقلاب فقط باید دل ایشان را شاد کنید/ جملاتی گفتید که تعفن ناشی از تملق و چاپلوسی شما بسیاری از حضار جلسه را متأذی کرد/گر تاریخ نگاری شما از نهضت اسلامی به همین منوال بوده بسیار مایه تأسف و شرمساری است
گروه سیاسی تدبیر: حاشیه های روایت کنندگان ” یک دیدار ” هم چنان ادامه دارد.؛ حاشیه های دیدار فراکسیون شاهد با مقام معطم رهبری.
از 26 خرداد که تعدادی از فرزندان شهیدان به دیدار مقام معظم رهبری رفته اند چند روایت متفاوت از جزئیات آن دیدار مطرح شده است. نخست علی مطهری از مطرح کردن بحث حصر در حضور مقام معطم رهبری و واکنش ایشان خبر داد. پس از آن جواد کریمی قدوسی عضو جبهه پایداری روایتی دیگر از این جلسه مطرح کرد و مدعی شد در این جلسه “محمد خاتمی” رییس جمهوری پیشین ایران “یاغی” خطاب شده است.
همین روایت دستمایه تذکر 10 نماینده محافظه کار برای اجرای پروژه “ممنوع الخاتمی” بود.
روایت کریمی قدوسی از سوی چند تن از حاضران آن جلسه از جمله “حسین گروسی” تکذیب شد اما نشانه ای از عقب نشینی کریمی قدوسی و یارانش دیده نشد. اما به نظر می رسد حاشیه ها و روایت های متناقض از آن دیدار پایان ندارد.
امروز علی مطهری نامه ای به رسانه ها ارسال کرده و در آن به روایت حمید روحانی، رییس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی را تکذیب کرده و به آن پاسخ داده است.
حمید روحانی که بیش تر از همیشه با حملات همه جانبه اش به هاشمی و روحانی شناخته می شود، این بار انتقادهای دیدی از سخنان علی مطهری در دیدار روز 26 خرداد مطرح کرد.
او با ارائه روایتی از آن روز نوشت:”در این میان یکی از نزدیکان باند قدرت طلبان که متأسفانه عنوان فرزند شهید را یدک می کشد و نان آن شهید را می خورد و آش فتنه سازان را هم می زند، بر آن شد به اصطلاح ما طلاب اظهارلحیه ای کرده باشد! از این رو، خطاب به رهبری از ناهنجاری های موتورسواران که مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی کنند و در پیاده روها، در لابلای عابران مانور می دهند، سخن به میان آورد! و اضافه کرد که بله شنیده است دفتر رهبری به اداره راهنمایی و رانندگی توصیه کرده است که قشر موتورسواران را که از طبقة مستضعفاند مورد تعرض و تعقیب قرار ندهند! به دنبال این سخن اصلاح طلبانه!! از مقام معظم رهبری خواست که دستور دهند آقایان کروبی و موسوی (از عوامل فتنه) را یا آزاد و یا محاکمه و مجازات کنند!”
حمید روحانی در ادامه می گوید:”مسئول دفتر رهبری که در جلسه حضور داشت هرگونه دخالت دفتر در امور راهنمایی و رانندگی را تکذیب کرد. مقام معظم رهبری نیز یادآور شدند که حل مشکل ترافیک موتورسواران چه ارتباطی به ایشان و دفتر دارد، مجلس شورای اسلامی میتواند طرحی در این باره ارائه دهد و یا از دولت بخواهد لایحهای به مجلس بیاورد و قانون روشن و معینی را در مورد آن به تصویب برساند و به مجریان ابلاغ کند. در مورد عوامل فتنه نیز فرمودند مسلم بدانید اگر اینها محاکمه شوند کیفرشان آن نیست که شما را راضی کند. (نزدیک به این مضامین)”
رییس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در ادامه یادداشت خود نوشت:” این جریان نگارنده را به یاد داستانی انداخت که به صدر اسلام مربوط است که روزی حضرت مولا علی (علیه السلام) در جمع حاضران فرمودند: سلونی قبل ان تفقدونی: تا فرصت از دست نرفته سئوالات خود را با من در میان بگذارید. یکی در آن جمع به پا خاست و پرسید چند مو روی سر من است؟!
چقدر مایة تأسف است که امروز مقام رهبری به رغم رسالت سنگین جهانی و مسئولیتهای دشوار و توانفرسای درونمرزی و برونمرزی و رویارویی با مشکلات پیچیدهای که استکبار جهانی و عوامل آن در سطح منطقه پدید میآورند باید سخنان بیمایه برخی از کسانی را بشنوند که درک و فهمشان از مشکل ترافیک موتورسواری فراتر نرفته است و تا آن پایه ساده و پیاده، دهنبین و زودباورند که حتی نیازی نمیبینند پیرامون خبری که از توصیه دفتر رهبری دربارة موتورسواران شنیدهاند به مصداق ان جائکم فاسق بنبئا فتبینوا تحقیق و پرس و جو کنند.
تاسف بیشتر اینکه این مهرهها گویا به جز فتنهگران، هیچ کس را «مردم» نمیدانند و مشکلی در این کشور نمیبینند. اگر اینها به فکر مردم بودند و درد و رنج مردمی را برمیتافتند، به جای دلسوزی برای فتنهگران فریبخورده به یاری مردمی می شتافتند که در دولت تدبیر! و امید! آب و برق و یا گاز منزلشان را به علت تأخیر در پرداخت هزینه قبض، قطع میکنند و آن بیچارگان را از نظر وضو و طهارت با مشکلاتی دست به گریبان میسازند، اینها اگر مردمی بودند از کسانی یاد میکردند که از بیکاری، تورم، گرانی، بلاتکلیفی، اعتیاد، بالا رفتن سن ازدواج و نداشتن امکانات اولیه ازدواج میسوزند و رنج میکشند.”
او در ادامه با انتقاد از عملکرد علی مطهری نشت:” راستی برخی از این عناصر که با نام پدر شهید خویش توانستهاند سری در سرها داشته باشند اما جز پشتیبانی از فتنهگران هدف و غمی ندارند میتوانند نماینده ملت شرافتمند و قهرمانپرور ایران باشند، چگونه است اینها در هر فرصتی از فتنهگرانی که با سخنرانیها و اعلامیههای زهرآگین خود عامل کشته شدن شماری از بیگناهان شدهاند پشتیبانی میکنند لیکن در برابر ظلمها و نارواییهایی که بر بسیاری از مردم مظلوم این مرز و بوم به دست قدرتطلبان و عوامل دولت تدبیر! و امید! روا داشته میشود بیتفاوتند و واکنشی از خود نشان نمیدهند؟!”
یک هفته پس از انتشار این یادداشت، علی مطهری واکنش تندی به آن نشان داد.
او با انتشار یادداشتی در خبرگزاری ایسنا، حمید روحانی را متهم کرد که در این جلسه با “تملق و چاپلوسی فراوان” حاضران را “متاذی” کرده است.
مطهری در جوابیه خود خظاب به رییس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی نوشت: «با اهداء سلام، در تاریخ 14 تیر 93 مطلبی از جنابعالی در خبرگزاری رسا درباره جلسه ملاقات فراکسیون شاهد مجلس و چند گروه دیگر با رهبر انقلاب در 26 خرداد 93 منتشر شد که شامل تحریفاتی در مطالب مطروحه در آن جلسه بود. چند نکته قابل ذکر است:
جنابعالی مطرح کردن یک مسئله فرهنگی مرتبط با ساماندهی موتورسواران در آن جلسه را مورد نقد قرار دادید که اصلا چرا مطرح شده است، یعنی در حضور مقام رهبری نباید درباره انضباط اجتماعی و فرهنگ عمومی و حل یک معضل اجتماعی و یک نقطه ضعف جامعه صحبت کرد، بلکه فقط باید از وضع موجود تعریف و تمجید کرد و احیانا به تملق و چاپلوسی پرداخت، کاری که خوشایند ایشان نیست. به علاوه، مسئله انضباط اجتماعی مسئلهای است که خود مقام رهبری با ذکر مصداق جزئیتر آن یعنی نحوه رانندگی ما ایرانیان در سخنرانی سال گذشته خود در بجنورد آنجا که درباره تمدن نوین اسلامی و سبک زندگی اسلامی بحث میکردند ذکر کردهاند و مطلب اینجانب در پیگیری همان مسئله بود. ظاهرا ناراحتی جنابعالی از مطرح شدن مسئله حصر خانگی بوده و این موضوع را بهانه قرار دادهاید.”
مظهری در ادامه ضمن تشکیک در روایت های حمید روحانی که مسئولیتی در جمع آوری تاریخ انقلاب اسلامی دارد نوشت:” از قول رهبر انقلاب نقل کردهاید که در پاسخ به این مطلب گفتند «حل مشکل ترافیک موتورسواران چه ارتباطی به من و دفتر دارد». به هیچ وجه ایشان چنین جملهای نگفتند بلکه بر پیگیری آسیبهای فرهنگی مذکور در سخنرانی بجنورد از جمله همین مسئله تأکید کردند.
اگر تاریخ نگاری شما از نهضت اسلامی به همین منوال بوده و در نقل وقایع و اقوال به همین میزان امانت و انصاف را رعایت کردهاید، بسیار مایه تأسف و شرمساری است.
درباره نقل قول اینجانب از یکی از مقامات عالیرتبه راهنمایی و رانندگی در خصوص مانع سامان یافتن وضعیت موتورسواران، اینجانب را ساده و پیاده، دهنبین و زودباور دانستهاید که حتی نیازی نمیبینم پیرامون آن خبر به مصداق «ان جائکم فاسق بنبأ فتبیّنوا» تحقیق و پرس و جو کنم، یعنی از نظر جنابعالی آن مقام عالیرتبه فاسق است! چگونه در حالی که لباس روحانیت به تن دارید به راحتی به یک شخص مؤمن فرهیخته محترم تهمت فسق میزنید؟!”
او در پایان با انتقاد از حمید روحانی تاکید کرد:” سخن پایانی این که مشکل جنابعالی این است که فکر میکنید در مواجهه با رهبر انقلاب فقط باید دل ایشان را شاد کنید و از مطرح کردن واقعیات و نقاط ضعف جامعه برای برطرف کردن آن خودداری نمایید. اصل «النصیحة لائمة المسلمین» را عمدا فراموش کردهاید و مؤید این حرف، سخن پایانی جناب عالی در آن جلسه است که برای آنکه اظهار لحیهای کرده باشید جملاتی گفتید که تعفن ناشی از تملق و چاپلوسی شما بسیاری از حضار جلسه را متأذی کرد. خیرخواه مقام رهبری کسانی هستند که واقعیات جامعه را به اطلاع ایشان میرسانند نه کسانی که سهوا و به خیال خود برای شاد کردن دل ایشان، یا عمدا و به طمع دنیا مطالب بیارزش و یا غیرواقعی و احیانا تملقآمیز را مطرح میکنند. نحوه رفتار با امام و پیشوا را باید در نحوه رفتار شهید آیتالله مطهری با امام خمینی جستجو کرد که شرح آن در این مقاله نمیگنجد.”
روایت های کریمی قدوسی و حمید روحانی از دیدار با مقام معظم رهبری تا کنون با انتقادهای بسیاری مواجه شده است. انتقادهایی که بیشتر نفس روایت های یک سویه از دیدارهای خصوصی با مقام معظم رهبری و نقل قول هایی برای مصادره به مطلوب خود که بیش از همه کارکردی جناحی دارند تا اطلاع رسانی. روایت هایی که گاهی از تریبون مجلس به گوش می رسد و گاهی از جلسات و سخنرانی های حزبی؛
پیام برای این مطلب مسدود شده.