سردار جعفری(برادر قاچاقچی احمدی نژاد): تقابل بین دولت و سپاه، عملیات روانی دشمن است
دویچهوله: فرمانده کل سپاه پاسداران در حاشیه همایش فرماندهان قرارگاه خاتمالانبیا با اشاره به سخنان اخیر روحانی درباره فساد اقتصادی گفت منظور رئیس جمهور سپاه نبوده و رابطه رئیس جمهور با سپاه بسیار خوب است.
سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، روز سهشنبه (۲۵ آذر، ۱۶ دسامبر) در حاشیه همایش فرماندهان و مدیران قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا تاکید کرد که رئیس جمهوری به سپاه اعتماد کامل دارد و رابطه سپاه با رئیس جمهور بسیار خوب است.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا، جعفری در پاسخ به سوال این خبرگزاری درباره اظهارات اخیر حسن روحانی که تلویحا سپاه پاسداران را به فساد متهم کرده بود، گفت: «آنطور که در این خصوص از رئیس جمهوری محترم سوال شده، گفتهاند که منظور من سپاه نبوده و اظهارات مطرح شده معطوف به یک توصیه و تحلیل کلی بوده است».
روحانی در سخنرانی خود در روز ۱۷ آذر (۸ دسامبر) بدون نام بردن از سپاه پاسداران گفته بود: «اگر اطلاعات، تفنگ، پول، سرمایه، سایت، روزنامه و خبرگزاری را همه یکجا جمع کنیم ابوذر و سلمان هم فاسد میشوند».
سرلشگر جعفری در ادامه سخنانش تاکید کرد که رئیس جمهوری به سپاه اعتماد کامل دارد و رابطه سپاه با وی بسیار خوب و براساس اعتماد متقابل است. وی گفت: «دشمنان نظام و انقلاب به ویژه ضد انقلاب خارج نشین نمیتوانند این رابطه را که از زمان جنگ تحمیلی برقرار شده، تخریب کنند».
“سازندگی با فعالیت اقتصادی متفاوت است”
فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه سخنانش، ورود سپاه به مرحله سازندگی پس از پایان جنگ را ضروری و اجتنابناپذیر دانست. به گفته او کشور باید به سرعت به سمت پیشرفت و جبران خسارتهای ناشی از جنگ حرکت میکرد و بهترین کمک، سپاه پاسداران بود.
جعفری افزود: «سپاه با توجه به در اختیار داشتن تجهیزات و ماشین آلات مهندسی و نیروهای مجرب که در اختیار نیروهای مهندسی رزمی سپاه بود و تجربه و ساختار گسترده وارد عرصه سازندگی شد».
DW.DE
فساد مالی و اتهامزنیهای متقابل در جمهوری اسلامی
واکنش وزارت خارجه ایران به سخنان سرلشکر جعفری
طرح دریافت مالیات از مؤسسههای نظامی و حکومتی
به گفته فرمانده کل سپاه پاسداران “بیش از ۱۰ گروه مهندسی با هزاران دستگاه و ماشینآلات که در طول جنگ تهیه شده بود در اختیار سپاه قرار داشت و این توان عظیم برای سازندگی کشور نمیتوانست در انبارها خاک بخورد و کاری انجام ندهد”.
به این ترتیب سپاه پاسداران با نظر دولت وقت و مجوز رهبر جمهوری اسلامی ایران وارد “عرصه سازندگی” شد و این حضور ۲۵ سال است که ادامه دارد.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: «حضور سپاه در عرصه سازندگی کشور با حضور در عرصه های اقتصادی متفاوت است چرا که سپاه به هیچ وجه در فعالیتهایی چون داد و ستد، بازاریابی، تجارت و صادرات و واردات فعالیت نمیکند».
این در حالی است که گفته میشود بیش از ۶۰ اسکله در ایران متعلق به سپاه است و واردات کالاهای قاچاق از این اسکلهها صورت میگیرد.
همچنین تعداد زیادی شرکتتجاری به طور غیر مستقیم به سپاه پاسداران وابسته هستند از جمله موسسه مالی اعتباری مهر و شرکت مخابرات ایران.
“سپاه جلوی ضربههای پولی به دولت را میگیرد”
سردار محمدعلی جعفری تاکید کرد که ورود سپاه به عرصه سازندگی در راستای قانون اساسی و با توجه به نیازهای ضروری کشور بوده است. وی در عین حال به مخالفتهایی که در این زمینه صورت گرفته اشاره کرد و گفت: «ورود سپاه در عرصه سازندگی با نظرات متفاوتی روبرو بود از جمله اینکه، مخالفین نظام به طریقی ورود سپاه به این عرصهها را نگران کننده میدانستند.»
وی همچنین درباره دولت کنونی اظهار داشت که در ابتدای کار این دولت، ابهاماتی برای ورود سپاه به عرصه سازندگی وجود داشته اما “پس از استقرار دولت و با بررسی و ارزیابی طرحهایی که انجام شده بود، این ابهامات رفع و نیاز به حضور سپاه در این عرصهها بیشتر احساس شد.”
فرمانده سپاه همچنین اظهار داشت که خود دولت اقرار میکند که “قرارگاه سازندگی سپاه، ضربههای بودجهای و پولی وارده به دولت را میگیرد و با توانمندی داخلی پروژهها را جلو میبرد”.
به گفته جعفری هماکنون سپاه در حال اتمام بسیاری از طرحهایی است که پیمانکاران خارجی از ادامه آنها سرباز زده و آنها را ناقص رها کردهاند.
وی محرومیت زدایی و فعالیت عمرانی در نقاط مرزی و ناامن کشور را عرصههایی دانست که فقط سپاه می تواند در آنها حضور داشته باشد. جعفری افزود: «طبیعی است که دشمنان برای تشدید مخالفتهایشان عرصه دیگری را بهتر از حضور سپاه در عرصههای سازندگی نمییابند و حرکتهای برنامه ریزی شده صورت میدهند.»
فرمانده سپاه پاسداران تلاش برای نشان دادن تقابل میان دولت و سپاه را جزئی از “عملیات روانی و فضاسازی دشمنان” دانست.
پیام برای این مطلب مسدود شده.