جنجال رسانهای سفر حمید رسایی به فنلاند برای تبلیغ اسلام
دویچهوله: رسانههای ایران از سفر حمید رسایی، نماینده اصولگرای مجلس، به فنلاند برای تبلیغ اسلام خبر دادهاند. صادق زیباکلام در نامهای از او خواسته “اگر متاعی در جهت تبلیغ دین اسلام دارد آن را در ایران عرضه کند”.
به گزارش سایت “عصر ایران”، حمید رسایی، نماینده اصولگرای مجلس و از مخالفان دولت و توافق هستهای، “برای تبلیغ دین اسلام” عازم هلسینکی، پایتخت فنلاند، شده است. او پیش از این چند بار به دعوت انجمن اسلامی به آلمان سفر کرده بود.
رسانههای ایران با انتقاد از سفر رسایی که “سابقه فحاشی به غرب و آمریکا” را دارد، از این سفر ابراز تعجب کردهاند. رسایی با انتشار عکسی در اینستاگرامش به این واکنشها انتقاد کرده و در عین حال حضورش در فنلاند را تأیید کرده است.
رسایی عکسهایی از سفر حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به انگلیس را در اینستاگرامش منتشر کرده که در نوشته بالای آنها سفر روحانی به انگلیس با سفر رسایی “به یک کشور خارجی” مقایسه شده است: «قضاوت با شما! موج رسانهای و تخریب نماینده تهران به خاطر سفر تبلیغی چند روزه رسایی به یک کشور خارجی که با دعوت یک مرکز غیر دولتی بوده و سکوت در برابر سفرهای مکرر روحانی به انگلیس برای اخذ دکترا در زمانی که مسئولیتهای مهم داشته؟!»
نماینده اصولگرای مجلس در زمان برگزاری جام جهانی برزیل هم به عنوان عضو کمیته ویژه مجلس برای بررسی فساد در فوتبال، قصد داشت با هزینه مجلس به این کشور سفر کند. با رسانهای شدن موضوع، سفر او منتفی شد.
همزمان با سفر این نماینده تندروی مجلس به فنلاند صادق زیباکلام، پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی، در نامهای از او خواسته “اگر متاعی در جهت تبلیغ اسلام و دین اسلام دارد بهتر بود آن را در کشورش ارائه میکرد تا مردم بیشتری طرفدارش شوند”.
زیباکلام در این نامه آورده است: «وقتی رسایی در بین جوانان، کهنسالان، زنان، مردان و اقشار مختلف ایران در بعد از انقلاب کمترین مخاطب را دارد؛ چگونه در خارج از کشور حرفهایش میتواند با استقبال مواجه شود.»
رسانههای ایران از آخرین پست صفحه رسایی نقل کردهاند که درباره توافق هستهای نوشته است: «در توافق پيش رو، غيرت يا بی غيرتی؛ کدام امضاء می شود؟» و «ملت دست امضاکنندگان توافق بد را میشکند.»
با این حال به نظر میرسد که این نماینده مجلس در عین انتقادهای خشمآلود خود به غرب و آمریکا، علاقه زیادی به سفرهای اروپایی دارد. او حتی زمانی که برای سفر به آلمان متوجه شد که باید انگشتنگاری شود، مخالفتی با این موضوع نداشت و پس از انگشتنگاری در سفارت آلمان در تهران گفته بود که “بهطور عزتمندانه انگشتنگاری شده است”.
زیباکلام در نامهاش میپرسد: «تصور نمیکنم رسایی به زبانهای انگلیسی یا سایر زبانهای اروپایی آگاهی و تسلط داشته باشد، حال چطور امید دارد بتواند با اهالی فنلاند در صورت لزوم ارتباط برقرار کند؟»
پیام برای این مطلب مسدود شده.