19.10.2015

یک نماینده جبهه پایداری مدعی حضور جاسوسان در ‘خصوصی‌ترین جلسات رئیس جمهور’ شد

بی‌بی‌سی: جواد کریمی قدوسی، از نمایندگان منتسب به جبهه پایداری، مدعی نفوذ یک شبکه جاسوسی به “خصوصی‌‌ترین جلسات” حسن روحانی، رئیس جمهور ایران شد.

آقای کریمی قدوسی، که در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عضویت دارد، منبع این اطلاعات را “اعترافات” جیسیون رضاییان، خبرنگار ایرانی–آمریکایی روزنامه واشنگتن‌پست دانست که از حدود ۱۴ ماه پیش زندانی است.

خبرگزاری فارس، امروز دوشنبه ۲۷ مهر، گزارشی مطول را در مورد پرونده آقای رضاییان منتشر کرده که بخش عمده آن به اظهارات جواد کریمی قدوسی در مورد اعترافات گرفته شده از این زندانی اختصاص دارد.

جواد کریمی قدوسی از ارتباط جیسون رضاییان با ‘فردی از افراد وزارت امور خارجه که ابتدای نامش ش’ است، تیم مذاکره کننده هسته ای ایران و ‘تیم رسانه ای آقای ظریف’ سخن گفته است

آقای کریمی قدوسی گفته است که جیسون رضاییان با “فردی به نام آقای س” در نهاد ریاست جمهوری “ارتباط ویژه‌ای” داشته و که “اطلاعات وسیعی” به او می داده و همچنین “خانمی به نام م.ر” را “به داخل نهاد ریاست جمهوری نفوذ داده است”.

این نماینده جبهه پایداری در بخشی دیگر از صحبت های خود، از ارتباط نزدیک خبرنگار زندانی واشنگتن پست با “فردی از افراد وزارت امور خارجه که ابتدای نامش ش” است، تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران و “تیم رسانه‌ای آقای ظریف” سخن گفته است.

وی مدعی ارتباط آقای رضاییان با یک “شبکه ارتباطی قوی” شده که علاوه بر نهاد ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه، در مرکز استراتژیک ریاست جمهوری، دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی و سازمان میراث فرهنگی هم نفوذ داشته و خبر داده که “با بخشی از این شبکه برخورد شده است”.
جلوگیری از “مبادله” جیسون رضاییان

جواد کریمی قدوسی در مصاحبه امروز خود گفته است که وی و همکارانش در مجلس، دو ماه قبل نیز مطلع شده اند که “افرادی تلاش دارند جیسون رضاییان را با زندانیان ایرانی در آمریکا مبادله کنند”.

وی افزوده است: “عده‌ای هم تاکید داشتند که قبل از محاکمه، جیسون مبادله شود. ولی در نهایت با استقامت دستگاه‌های امنیتی و قضایی کشور او محاکمه شد.”

سه هفته پیش، و در حالی که حدود یک ماه و نیم از پایان محاکمه آقای رضاییان گذشته بود، حسن روحانی در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان گفت که اگر آمریکا ایرانیان زندانی در این کشور را آزاد کند، دولتش برای آزادی آمریکایی های زندانی در ایران خواهد کوشید.

آقای کریمی قدوسی مدعی ارتباط جیسون رضاییان با یک ‘شبکه ارتباطی قوی’ شده که علاوه بر نهاد ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه، در مرکز استراتژیک ریاست جمهوری، دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی و سازمان میراث فرهنگی هم نفوذ داشته است

یک هفته بعد از اظهارات آقای روحانی، رسانه ها خبر دادند که مسئولان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، با حضور در مجلس در مورد پرونده این زندانی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران گزارش داده‌اند.

نوذر شفیعی، سخنگوی کمیسیون، گفت که این سازمان اطلاعاتی در گزارش خود آورده است: “جیسون رضاییان مأمور اجرای تفکر آن دسته از سنای آمریکاست که معتقدند اگر آمریکا بتواند روابط خود را با ایران به سطح قبل از انقلاب برگرداند، حکومت ایران را می‌توان به آسانی ساقط کرد.”

یک روز پس از اظهارات آقای شفیعی، یازده نفر از نمایندگان مجلس ایران که اکثرا به جبهه پایداری نزدیک بودند با اشاره به “اطلاعات وسیعی که در کمیسیون امنیت ملی از این جاسوس حرفه‌ای در اختیار اعضای کمیسیون قرار گرفته”، آقای رضاییان را “جاسوس حرفه‌ای و مسئول پایگاه اطلاعاتی آمریکایی‌ها در تهران” دانستند.

این یازده نماینده با انتشار بیانیه ای خبر دادند سازمان اطلاعات سپاه معتقد است همین‌که ایالات متحده برای آزادی جیسون رضاییان “بسیار تلاش می‌کند” نشان می‌دهد که وی “یک عنصر حائز اهمیت برای آمریکایی‌ها محسوب می‌شود”. آنها به طور مشخص اعلام کردند که توجه به محاکمه و صدور حکم” آقای رضاییان، خواستار نمایش “فیلم‌های اعترافات” وی هستند.

محاکمه آقای رضاییان در ۱۹ مرداد به پایان رسید و سه هفته بعد از آن، لیلا احسن، وکیل مدافع، او گفت که حکم موکلش صادر شده، اما هنوز ابلاغ نشده است.

قوه قضاییه ایران، جیسون رضاییان را به “جاسوسی از طریق جمع‌آوری تصمیمات کشور در خصوص مسائل سیاست داخلی و خارجی و همکاری با دول متخاصم” متهم کرده است.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates