محمدجواد ابطحی٬ نماینده مجلس: مالامیری با خانواده حسین فریدون ارتباط داشت
دیگربان: محمد جواد ابطحی٬ نماینده مجلس جزئیات جدیدی از ارتباطات حسین فریدون با برخی از «مفاسد اقتصادی و بدهکاران کلان بانکی» را بیان کرده است.
ابطحی از فردی به نام «شبدوست مالامیری» نام برده که با خانواده حسین فریدون٬ برادر رئیس جمهوری ایران ارتباط داشته است.
وی گفته «سرویسهای امنیتی بیگانه برای شب دوست مالامیری که بدهکار بانکی است، پناهندگی درست کردهاند و دیگر تحت تعقیب پلیس اینترپل نیز قرار ندارد.»
این نماینده مجلس اضافه کرده «شبدوست مالامیری رقمهای بسیار کلانی توسط رانتهایی که داشته از بانکهای ملی و ملت اخذ کرده است.»
وی همچنین افزوده «آقای مالامیری ۳۰ شرکت داخلی و ۴۰ شرکت خارجی و چهار شرکت تجاری داشته که از طریق آنها وام میگرفته است.»
به گفته وی «عمده کارخانههای مالامیری یک کارخانه سینک دستشویی در کرمان است که هنوز هم راه نیفتاده است.»
ابطحی ادامه داده که «اسناد نشان میدهد مالامیر با حسین فریدون ارتباط مالی داشته است. اسناد واریز پول، به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا وجود دارد که نشاندهنده ارتباطات مالی بین فریدون و مالامیری است.»
به گفته وی «مالامیری در یک موسسه خیریه غربالگری سرطان با آذر غفوری همسر حسین فریدون نیز همکاری داشته است.»
در همین زمنیه بیشتر بخوانید:
ابطحی در گفتوگو با تسنیم تشریح کرد
جزئیاتی از ارتباطات «مالامیری» با برادر رئیسجمهور/ واریز پول به حساب دختر فریدون در لندن و کانادا
شناسه خبر: 1304528 سرویس: سیاسی
۰۴ بهمن ۱۳۹۵ – ۰۰:۰۲
فریدون
یک نماینده مجلس شورای اسلامی جزئیات مهمی از ارتباط پشتپرده شخصی بهنام مالامیری با حسین فریدون افشا کرد.
سید محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم با اشاره به ارتباطات حسین فریدون با برخی از مفاسد اقتصادی و بدهکاران کلان بانکی، اظهار داشت: گزارشهایی که به برخی از مقامات امنیتی، اطلاعاتی و برخی نمایندگان مجلس در زمینه مفاسد اقتصادی رسیده است از یک مهره کلیدی در این زمینه رونمایی میکند که آن فرد «شبدوست مالامیری» است که فعلاً پناهنده شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر سرویسهای امنیتی بیگانه برای شبدوست مالامیری که بدهکار بانکی است، پناهندگی درست کردهاند و دیگر تحت تعقیب پلیس اینترپل نیز قرار ندارد. پلیس بینالملل بهدنبال این فرد بوده و امیر فرشاد ابراهیمی واسطه میشود و از طریق بحثهایی از جمله حقوق بشر برای این فرد پناهندگی میگیرند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: شبدوست مالامیری رقمهای بسیار کلانی توسط رانتهایی که داشته از بانکهای ملی و ملت اخذ کرده است. همچنین این فرد ارتباطات نزدیکی با خانواده حسین فریدون برادر رئیس جمهور داشته است.
ابطحی ادامه داد: ردپای این فرد در گرفتن وامهای کلان و تبدیل ارزهای گرفته شده به ریال در داخل کشور که از بانکی در دوبی دریافت کرده است نشان میدهد که این فرد چنین وامهایی را بهصورت توصیه برخی افراد حاضر در قدرت دریافت کرده است، البته معتقدم که میتوان از طریق مدیرعامل بانک ملت که در حال حاضر در بازداشت است، به سرنخهایی از افرادی که در قدرت هستند و توصیههایی برای پرداخت وام به افرادی مثل مالامیری داشتهاند، رسید، چرا که مشخص است که بدون توصیه برخی از افراد که در قدرت هستند اخذ چنین وامهای کلانی ممکن نیست.
وی همچنین تأکید کرد: مالامیری یک فرد دلال است و هیچگونه فعالیت تولیدی نیز نداشته و با تأسیس شرکتهای صوری و سفارشهایی که از طرف برخی از صاحبان قدرت به برخی از بانکها برای دریافت وام این فرد میشده، ثروت کلانی به دست آورده است. آقای مالامیری 30 شرکت داخلی و 40 شرکت خارجی و 4 شرکت تجاری داشته که از طریق آنها وام میگرفته است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عمده کارخانههای مالامیری یک کارخانه سینک دستشویی در کرمان است که هنوز هم راه نیفتاده است و در زمینههای دیگر مانند هواپیمایی معراج هم ردپای این فرد دیده شده است. با فشار ایشان، آقای رستگار مدیرعامل بانک ملت میشود و توقع داشته است که آقای رستگار برای ایشان وامهایی را اخذ کند.
ابطحی ادامه داد: اسناد نشان میدهد که مالامیر با حسین فریدون ارتباط مالی داشته است. اسناد واریز پول، به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا وجود دارد که نشاندهنده ارتباطات مالی بین فریدون و مالامیری است. همچنین نفوذ این فرد در بانک ملت سبب شده تا معاون اعتباری ارزی و ریالی بانک ملت که بهدلیل بدهی مالامیری با پرداخت وام این فرد مخالفت میکند از کار برکنار شود و افراد دیگری که بتوانند وام دادن به مالامیری را تسهیل کنند جایگزین میشوند.
وی گفت: از طرفی آقای رستگار از شعبه دوبی این بانک برای مالامیری وامهای کلان اخذ میکند و آقای مالامیری این وامها را در بانک ملت ایران تبدیل به ریال و سپردهگذاری با سود بالا میکند! مالامیری مجموعاً حدود 2 هزار میلیارد تومان وام دریافت کرده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: همچنین مالامیری در یک مؤسسه خیریه غربالگری سرطان با آذر غفوری همسر حسین فریدون همکاری داشته است.
ابطحی افزود: توقع ما نمایندگان این است دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی و قوه قضائیه با پیگیری این موضوعات با افرادی که سبب میشوند از چنین مفاسد اقتصادی و دریافت کننده وامهای کلان بدون اغماض و چشمپوشی برخورد کنند و به سرنخهایی برسند که نشان میدهد چهکسانی، گروهها و افرادی در پی نهادینه کردن فساد بودند و عقبه فرهنگی این افراد بهدنبال فرار به جلو و پاک کردن اتهامات این افراد هستند چرا که یک عقبه رسانهای بهدنبال سرپوش گذاشتن بر این فسادها هستند و این شبکه رسانهای سعی میکند با فرار به جلو و منحرف کردن افکار جامعه به مسائل حاشیهای بهروی چنین موضوعاتی سرپوش گذاشته و صورت مسئله را پاک کنند.
وی با اشاره به دستگیری رسول دانیالزاده و رستمیصفا از بدهکاران کلان بانکی گفت: امیدواریم با سرنخهایی که داده میشود ان شاء الله بخشهای این پرونده شفاف شود و قوه قضائیه بتواند با افرادی که پشتپرده سبب به وجود آمدن چنین فسادهای بانکی میشوند، برخورد کند. همچنین امیدوارم با قاطعیتی که قوه قضائیه نشان میدهد این حلقههای فساد اقتصادی افشا شود و با متهمین اصلی در هر سطح و جایگاهی برخورد شود و آن افراد پاسخگوی کارها و اقدامات خود باشند.
بازهم بیشتر بخوانید
نماینده مردم تبریز در گفتوگو با تسنیم مطرح کرد
اسناد ارتباط بدهکار کلان بانکی با “فریدون” را به روحانی دادهایم/ ماجرای خرید خانه ۱۴ میلیاردی برای همسر فریدون
شناسه خبر: 1304466 سرویس: سیاسی
۰۳ بهمن ۱۳۹۵ – ۱۷:۰۹
حسین فریدون
نماینده مردم تبریز در مجلس بخشی از ارتباطات یکی از بدهکاران کلان بانکی با حسین فریدون برادر رئیسجمهور را تشریح کرد.
محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، گفت: جمعی از نمایندگان در تذکری به رئیسجمهور پیرامون ارتباط حسین فریدون برادر رئیسجمهور با برخی از بدهکاران کلان بانکی از جمله رسول دانیالزاده که چندی پیش دستگیر شد، توضیحاتی خواستیم، چرا که ریاستجمهوری و جایگاه یک رئیسجمهور بسیار مهم است و نباید چنین حواشی در مورد برادر شخص رئیسجمهور مطرح باشد.
وی ادامه داد: ما پیش از اینکه آقای اژهای این موضوع را اعلام کند و این مسائل به صورت رسانهای انعکاس یابد در تذکری از آقای رئیسجمهور درخواست کردیم تا به این موضوع رسیدگی کند و اجازه ندهند تا چنین شائبهها پیرامون برادر ایشان مطرح شود، چرا که به جایگاه رئیسجمهور لطمه وارد میشود. همچنین سندی همراه با این تذکر برای رئیسجمهور ارسال کردیم که نشان میداد یک واحد مسکونی به ارزش 14 میلیارد تومان توسط آقای دانیالزاده به اسم همسر آقای فریدون خریداری شده و ما اسناد آن را به پیوست تذکر برای رئیسجمهور ارسال کردیم.
این نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: از رئیسجمهور خواستیم تا شفافسازی کنند که به چه دلیل یک واحد واحد مسکونی به مبلغ 14 میلیارد تومان برای همسر برادر رئیسجمهور خریداری شده، اما هنوز از سوی رئیسجمهور پاسخی به این نامه و تذکر داده نشده، البته نمایندگان همچنان پیگیر این موضوع هستند.
وی در پایان تاکید کرد: این موضوع یکی از مواردی بود که پیرامون روابط آقای فریدون با برخی از بدهکاران بانکی مطرح میشد و فعلا منتظر اعترافات آقای دانیالزاده در بازداشت هستیم.
پیام برای این مطلب مسدود شده.