14.05.2017

پرونده سال ٨۴ قالیباف؛ پول ترانزیت مواد مخدر در ستاد انتخاباتی

کلمه: سر نخ ماجرا به قاچاقچیان بزرگ و اصلی مواد مخدر ( و سوخت) می‌رسد که در معامله‌ای برای نجات جان سرکردگان خود مبالغی را به ستاد محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس «ستاد مبارزه با قاچاق کالا» در سال «۱۳۸۴» کمک کرده‌اند ( یک نمونه : ج.غ.ز). کمکی که افشای آن منجر به تشکیل «پرونده ۱۳۸۴» شد و پس از اطلاع رهبری توانست شاهین بخت (سازمان رای سپاه و نهادهای تحت امر رهبری) را بر شانه‌های محمود احمدی‌نژاد بنشاند تا هاشمی‌رفسنجانی گلایه‌اش را از دست آن به نزد خدا ببرد…

پیش از آن‌که حسن روحانی در مناظره سوم کاندیداهای ریاست‌جمهوری، از پرونده ۸۴ محمدباقر قالیباف سخنی به میان بیاورد، این مصطفی هاشمی‌طبا بود که خونسرد و سربسته به آن اشاره کرد!

تنها دقایقی پس از آن‌که قالیباف در مناظره‌ی سوم، یک برگه کاغذ A4 را رو به دوربین نشان داد و هم‌زمان نسخه‌هایی از آن را روی کانال‌های تلگرامی پرشمارش منتشر کرد تا اعلام کند که جز ۲۸ میلیون تومان، پولی در حساب‌های بانکی‌اش ندارد! نوبت به هاشمی‌طبا رسید تا به اشارتی پر معنا بگوید که دارایی کاندیداها اهمیتی ندارد بلکه در انتخابات ریاست‌جمهوری مهم‌تر و درست‌تر آن است که آن‌ها از «منابع مالی ستادهایشان» بگویند و آن‌‌ها را با اسم و مشخصات اعلام کنند.

اما به‌جز کسانی که از نزدیک دستی بر آتش داشتند، کمتر مخاطبی می‌توانست حدس بزند که اشاره هاشمی‌طبا به «منابع مالی ستادها» از چه «راز و رمز» مهمی پرده برداشته است.

بخت از قالیباف برگشته بود و گویی مهلت‌اش به سر آمده بود و با پرده‌دری، شخصا حسن روحانی، رئیس‌جمهور مستقر و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در سال «۱۳۸۴»، را وادار کرد تا پرده ازاشارات هاشمی‌طبا بردارد و از پرونده‌ای سخن بگوید که اگر «مردانگی» او نبود و در دبیرخانه [شورای امنیت ملی] با بعضی‌ها دعوا نکرده و جلوی انتشار آن‌را نگرفته بود، قالیباف آن‌ روز آنجا ننشسته بود.

۱۳۸۴، مواد مخدر و پول‌های کثیف

تنها دقایق پس از سخنان روحانی، گمانه‌زنی‌ها در خصوص «پرونده سال ۸۴ قالیباف» آغاز شد. از کشته شدن ۷ نفر در ماجرای مسابقه فوتبال، رشوه ۲۰ میلیونی، قاچاق ۷۰۰ میلیونی سوخت در سیستان و …

اما شواهد چیز دیگری را نشان می‌دهد.

دوسال پیش، زمانی‌که سخنان رحمان فضلی، وزیر کشور دولت روحانی، در خصوش «ورود پول‌های کثیف به انتخابات» جنجالی شد ، عبدالله رمضان‌زاده، دبیر و سخن‌گوی دولت اصلاحات، در گفت‌وگویی با روزنامه شرق (۲۸ اردیبهشت ۹۴) از «گزارشی» خبر داد که «ستاد مبارزه مخدر در دوره آخر دولت آقای خاتمی» تهیه کرده و «آن‌را به رئیسی دولت نهم تحویل داد».

«۱۳۸۴» همان سالی است که محمد خاتمی دولت را به احمدی‌نژاد سپرد. رمضان‌زاده در این گفت‌وگو از وزیر کشور می‌خواهد «همان گزارش را علنی کند»، چون نشان می‌دهد که «پول کثیف وجود دارد یا نه» یا «پول کثیف وارد حوزه انتخابات می‌شود یا نمی‌شود؟».

رمضان زاده در ادامه می‌گوید: «بالاخره در انتخابات گذشته آقای روحانی پولی خرج کرده است، آقای جلیلی پولی خرج کرده، آقای قالیباف پولی خرج کرده، آقای عارف پولی خرج کرده، اینها بیایند لیست هزینه‌ها و درآمدهای‌شان را بگویند. مدعی‌اند که مردم کمک کرده‌اند؟ خب اعلام کنند چه کسی کمک کرده است؟»

دو سال پیش، زمانی‌که رمضان‌زاده هنگامی که این مطلب را در فیس‌بوک خود به اشتراک گذاشت، نوشت«چرا گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره نقش پول‌های کثیف در انتخابات ۸۴ منتشر نمی‌شود؟»

در روزهای اخیر، سخنگوی دولت خاتمی، اشارات صریح‌تری به این ماجرا دارد. هفته گذشته، رمضان زاده، پیش از مناظره دوم توییت کرد: «پیشنهاد:امروز که مناظره سیاسی است بحث ورود پول کثیف ناشی از ترانزیت مواد مخدر به انتخابات از همه سوال شود»

و مدتی بعد نوشت: «چند نفر از ۴%؛ دوستان خبرنگار اسامی حامیان اصلی قالیباف در سیستان و بلوچستان در سال ۸۴ را سوال کنند
‏شغل شریفشان را….ادامه دارد»

و رمضان‌زاده ادامه داد: «‏یک نفر از آن ۴%؛ دوستان خبرنگار علت دستگیری برادر جناب سرهنگ را وقتی ایشان فرمانده نیروی انتظامی بودند سوال کنند»

و سرانجام اشارات و توییت‌های متعدد دبیر دولت اصلاحات، به قالیباف، پول‌های کثیف، مواد مخدر، منابع مالی ستادها، امروز، دقایقی پس از سخنان اشاره حسن روحانی به پرونده ۱۳۸۴ قالیباف، با این توییت(فعلا) به پایان رسیده است: «پرونده ۸۴؟ دوستان خبرنگار کجایید؟»

رحمان فضلی، وزیر کشور دولت روحانی، زمانی که از ورود پو‌ل‌های کثیف به ستادهاو انتخابات سخن گفت، به نمونه‌ای اشاره کرد که می‌توانست نشانه‌ای برای یکی از حامیان قالیباف در شورای شهر تهران باشد، وزیر کشور گفته بود:«به عنوان مثال فردی که به عنوان کاندیدای شورای شهر وارد این عرصه شده بود برای جریان انتخاباتی خود دومیلیارد تومان هزینه کرده و مدعی است دوستان و رفقایش این هزینه‌ها را متقبل شده‌اند ولی سوال اینجاست که دوستان و رفقای وی چه نذری داشته‌اند که این پول را برای انتخابات این فرد هزینه کردند.»

بررسی های نگارنده نشان می‌دهد که دست کم یک مورد تحقیق مطبوعاتی در این خصوص انجام شده است که نتایج آن در فضای رسانه‌ای داخل ایران قابل انتشار نبوده است و از طرفی دیگر سر نخ ماجرا به قاچاقچیان بزرگ و اصلی مواد مخدر ( و سوخت) می‌رسد که در معامله‌ای برای نجات جان سرکردگان خود مبالغی را به ستاد محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس «ستاد مبارزه با قاچاق کالا» در سال «۱۳۸۴» کمک کرده‌اند ( یک نمونه : ج.غ.ز). کمکی که افشای آن منجر به تشکیل «پرونده ۱۳۸۴» شد و پس از اطلاع رهبری توانست شاهین بخت ( سازمان رای سپاه و نهادهای تحت امر رهبری) را بر شانه‌های محمود احمدی‌نژاد بنشاند تا هاشمی‌رفسنجانی گلایه‌اش را از دست آن به نزد خدا ببرد.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates