پشتیبانی ۲۴۳۹ دانشگاهی از رضا فرجیدانا و جعفر توفیقی
دویچهوله: رضا فرجیدانا و جعفر توفیقی از حمایت شمار کثیری از اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور برخوردارند. اعضای هیات علمی دانشگاهی با انتشار نامهای علنی از نامزدی فرجیدانا برای وزارت علوم پشتیبانی کردهاند.
سایت “انصافنیوز” روز شنبه ۱۰ تیرماه اقدام به انتشار نامهای نمود که در حمایت و پشتیبانی از نامزدی رضا فرجیدانا برای وزارت علوم و جعفر توفیقی برای معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری تنظیم شده است.
اعضای هیات علمی دانشگاهها و پژوهشگاههای ایران در نامه خود تصریح کردند که انتخاب مجدد روحانی نشانه گویای آن است که مردم راه خود را میشناسند و مایل “به بازگشت به عقب” نیستند.
انتقاد تلویحی
در این نامه اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور از روحانی خواستهاند به پیام خود به مردم وفادار باشد و تلاش کند انتظار و امید مردم را برآورده سازد.
بیشتر بخوانید: فساد مالی ۳۲ میلیارد تومانی دوران احمدینژاد در وزارت علوم
نویسندگان نامه از آنچه در دولت یازدهم در آموزش عالی و وزارت علوم رخ داده ابراز نارضایتی کردهاند. در این نامه در این باره چنین آمده است:
«به دلایلی که کاملاً آشکار است و در این مقام فعلاً مجالی برای مرور آنها نیست، مدیریت آموزش عالی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت یازدهم، بخصوص در یکسال نخستین آن با فرازوفرودهای قطعاً آسیبرسان مواجه بود.»
نویسندگان نامه در ادامه نوشتند: «هر چه بود گذشت و اینک شرایطی نوپدید و مساعد با افقهایی روشن فراروی نظام آموزش عالی کشور مهیا شده است.»
اشاره نویسندگان نامه به استیضاح فرجیدانا در دولت یازدهم است.
در دولت یازدهم ابتدا گمان میرفت که جعفر توفیقی وزارت علوم را برعهده گیرد. اما، مخالفت برخی از نیروهای محافظهکار باعث آن شد که روحانی فرجیدانا را برای اداره این وزارتخانه به مجلس پیشنهاد دهد. فرجیدانا نیز پس از گرفتن رای اعتماد جعفر توفیقی را به عنوان مشاور ارشد وزارت علوم معرفی کرد.
یک سال پس از آن، یعنی در سال ۱۳۹۳ محافظهکاران بر فشار خود بر دولت روحانی افزودند و فرجیدانا را استیضاح کردند.
حمایت مجدد از فرجیدانا و توفیقی
اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور جعفر توفیقی و رضا فرجیدانا را گزینههای صاحب صلاحیت دانسته و اعلام کردهاند که این دو نفر در بین حامیان دولت نیز از محبوبیت و مقبولیت برخوردارند.
نویسندگان در پایان نامه خود ابراز امیدواری کردهاند که «با قرار گرفتن هر یک از آنان در مناصب مهمی چون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری، گامهای استوارتری به سمت توسعه علمی کشور برداشته شود.»
پیام برای این مطلب مسدود شده.