احمدینژاد جرات نداشت سر من فریاد بزند
رادیوفردا: صادق آملی لاریجانی روز چهارشنبه ۲۲ آذر شدیدا از اظهارات اخیر محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری پیشین، و نزدیکانش علیه قوه قضاییه انتقاد کرد و آنها را بانیان «فتنه جدید» خواند.
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی در دیدار با تشکلهای دانشجویی همسو با اصولگرایان بخش عمدهای از سخنانش را به پاسخگویی به اتهامات محمود احمدینژاد، حمید بقایی و اسفندیار رحیم مشایی و دیگر نزدیکان رئیسجمهوری سابق اختصاص داد.
وی، محمود احمدینژاد را به «دروغگویی» متهم کرد و گفت رئیسجمهوری سابق هرگز در شورای امنیت ملی در مورد پرونده ستار بهشتی، بر سر او فریاد نکشیده است چرا که به گفته آملی لاریجانی، احمدینژاد «جرات» این کار را نداشت.
آقای احمدینژاد به تازگی گفته بود که در این شورا به خاطر ستار بهشتی وبلاگنویس کشته شده در زندان، بر سر صادق لاریجانی فریاد کشیده است.
به گزارش خبرگزاری میزان، آملی لاریجانی با دفاع از عملکرد قوه قضاییه، محمود احمدینژاد و نزدیکانش را متهم کرد که با تضعیف قوه قضاییه، نظام را تضعیف میکنند. وی همچنین اظهار داشت که بخش عمدهای از «اعتمادزادیی» از قوه قضاییه «ریشه در برنامهریزیها و اقدامات سرویسهای جاسوسی و امنیتی غرب دارد».
رئیس قوه قضاییه ایران با اشاره به گفته احمدینژاد و نزدیکانش گفت: «این افراد با شیطنت میگویند که فرزندان ما جاسوس نیستند و بعد هم مدعی هستند که ما تهمتی نزدیم، یک جمله سلبی گفتهایم».
صادق لاریجانی گفت: «همین آقا در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام به دبیر شورای عالی امنیت ملی میگوید از جاسوسی دختر فلانی چه خبر؟ ایشان پاسخ میدهد که این ماجرا از اساس دروغ است. به او میگوید شما مطلع نیستید، ما اطلاع دقیق داریم که وی بازداشت است و آدرس دقیق محل بازداشت وی را هم میدانیم. آخر میشود انسان این مقدار دروغ بگوید و از مسیر انصاف و تقوی دور شود؟»
پیشتر یکی از رسانههای خارج کشور اعلام کرده بود که دختر رئیس قوه قضاییه به خاطر جاسوسی در بازداشت است که احمدینژاد و نزدیکانش تلویحا آن را تایید کردند.
صادق لاریجانی همچنین در مورد دو برادرش فاضل و محمدجواد هم سخن گفت. وی گفت: «با فیلمی که از فاضل لاریجانی داشتند، میخواستند رئیس قوه قضاییه را مرعوب کنند».
محمود احمدینژاد هنگام استیضاح وزیر کار در مجلس این فیلم را در مجلس پخش کرد.
صادق لاریجانی در مورد محمدجواد لاریجانی که به «زمینخواری» متهم شده، گفت این پرونده در جریان است و قاضی در این مورد به گفته او، مستقل عمل خواهد کرد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه احمدینژاد و نزدیکانش را به «فتنهگری» متهم کرد و گفت: «کار افرادی هم که در حال حاضر انواع اتهامات را علیه دستگاه قضایی مطرح میکنند و سیاهنمایی میکنند نوعی فتنه است… سران فتنه میگفتند ما انتخابات و شورای نگهبان را قبول نداریم، اینها هم میگویند ما قوه قضاییه را قبول نداریم. آنها دعوت به اغتشاش میکردند، اینها هم با بستنشینی به دنبال جریانسازی و اغتشاشاند».
حمید بقایی و شماری از مقامهای سابق دولت محمود احمدینژاد در اعتراض به قوه قضاییه در حرم شاه عبدالعظیم در شهر ری بست نشسته بودند.
در همین حال محمود احمدینژاد در نامهای به نماینده اصفهان در مجلس خبرگان، با تکرار انتقادات خود به قوه قضاییه و اعتراض به روند رسیدگی پرونده حمید بقایی نوشت: «…امروز دیوان عالی کشور، دادستان، دادسراها، زندان و حتی دادسرای انتظامی قضات که مسئول رسیدگی به تخلفات مقامات قضایی است نیز توسط رئیس قوه نصب میشوند و تحت امر او هستند معنی آن این است که از مقامات قضایی باید به خودشان شکایت کرد».
رئیسجمهوری سابق ایران آبانماه امسال هم در نامهای به آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی نوشته بود: «اعتماد عمومی به صداقت و توانایی برخی مدیران ارشد و دستگاههای گوناگون برای مدیریت بحران و عبور دادن کشور از این شرایط، مدتهاست از خطوط قرمز عبور کرده» است .
علی مطهری، نایب رئیس مجلس و از منتقدان محمود احمدینژاد، به تازگی گفته است بخشی از این انتقادهای احمدینژاد به قوه قضاییه درست است.
علی مطهری گفت: «… گاهی شاهدیم مسئولان قوه قضاییه، صرف یک انتقاد را توهین به مقامات عالی کشور دانسته و فوراً نسبت به تشکیل پرونده برای منتقد اقدام میکنند».
پیام برای این مطلب مسدود شده.