فرزند رئیس سابق وظیفه عمومی ناجا یکجا ۱۰۰میلیارد تومان به عنوان حقوق ۳۰ساله اش از موسسه مالی ثامنالحجج گرفته است
شهروندیا: ۱- سردار حمید صدرالسادات، رئیس سابق وظیفه عمومی ناجا است (فردی که در عکس می بینید). پسرش از موسسه مالی ثامنالحجج ۱۰۰میلیارد تومان بعنوان حقوق ۳۰سالهاش ، یکجا گرفته است. خودش ماهی ۵میلیون از این موسسه حقوق! گرفته است. همسرش و یک دخترش ۲میلیارد وام گرفتند. صدر السادات یک زمین ۲۱۰متری در یزد را به ثامن ۵۰میلیارد تومان فروخت.
۲- مهران مدیری مبلغ ۵۸۰ میلیون«هدیه» و ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون«وام»از موسسه ثامن دریافت کرده است!
پی نوشت: شاید برای شما هم سوال باشد که چرا عزمی جدی برای رسیدگی به پرونده ی “موسسه مالی ی ثامن الحجج” وجود ندارد. دقیق ترین پاسخ به این سوال را احمد توکلی نماینده ی سابق مجلس داده است و آن اینکه یسیاری از مدیران عالی رتبه ی کشور (از تمام جناح ها)، فرزندان و وابستگان آنها از این موسسه وجوهی را بطور غیرقانونی دریافت کرده اند.سفره ای پهن است و هرکس به قدر اشتهایش از خوان نعمت برمی دارد.
مواردی از این ها را در گزارش امروز روزنامه ی شرق (کامنت اول) بخوانید ؛ با این توضیح که:
م.م =مهران مدیری
ا.ع =احسان علیخانی
م.ت =منوچهر متکی وزیر خارجه سابق
ح.ص = سردار حمید صدرالسادات رئیس سابق وظیفه عمومی ناجا
دریافتی دو مجری مشهور صداوسیمای جمهوری اسلامی از موسسه «ثامنالحجج»
مهران مدیری: ۲/۹ میلیارد تومان وام + ۵۸۰میلیون تومان «هدیه»
بازپرداخت وام: ۸۰۰ میلیون تومان
احسان علیخانی: ۳ میلیارد تومان «هزینه تبلیغات»
شاهوحسینی، کارشناس علوم سیاسی در مورد فساد های هر روزه در ایران برای شهروندیار چنین می نویسد: اینکە هر روز در بخشی از بخشهای نظام جمهوری اسلامی فسادی رخ میدهد، ناشی از فقدان سیستم کنترل قدرت در حکومت است، شعار مشهور قدرت فساد می آورد، و قدرت مطلق مطلقا فساد می آورد دقیقا اشارە بە این اصل اساسی دارد کە کنترل برای پشگیری از فساد از کانون قدرت باید آغاز شود و از آنجا بە سایر بخشها تسری بیابد، نمیشود کە شما در راس هرم قدرت فساد سیستماتیک و سازمان یافتە داشتە باشید و از میانە هرم بخواهید با فساد مبارزە کنید، اولا این نظام بەدلیل سرشت و ماهیت دیکتاتوریش در بعد قدرت فاسد است، پس طبیعی است در تمام ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز فاسد باشد. خواستگاە فکری و گفتمانی این نظام آزادی ستیزی، انسان ستیزی و عقل ستیزی است، پس توقع پاکی توقع بی جایی است.
مبارزە با فساد باید از کانون قدرت کە ولایت مطلقە فقیە است آغاز شود، قدرت غصب شدە باید بە مردم و ارگانهای مدنی و مردمی بازگرداندە شود، این اولین قدم در مبارزە با فساد است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.