افشای هویت ارسالکننده پیامکهای تهدیدآمیز به نمایندگان مجلس
ایران اینترنشنال: خلیل موحدی، عضو سابق شورای شهر مشهد، که ازسوی معاون سیاسی-امنیتی استانداری خراسان رضوی، متهم به ارسال «پیامکهای تهدیدآمیز» برای نمایندگان شده است، وعده داد که بهزودی در اینباره نشستی برگزار خواهد کرد.
خلیل موحدی روز دوشنبه ۱۶ مهرماه، «بدون رد یا تایید اخبار منتشرشده» در مورد نقشش در این موضوع، به وبسایت خبری قدس آنلاین گفت که بهزودی در یک نشست خبری در اینباره صحبت خواهد کرد. او همزمان در صفحه اینستاگرام خود، تلویحا ارسال این پیامکها را پذیرفته و نوشته است که این «پیامکهای روشنگری» به «نمایندگان بیسوادی که بعضا با لیست انگلیسی» به مجلس راه پیدا کردهاند، از «افتخارات» اوست و این مساله «چیز پوشیدهای» نیست.
محمدرحیم نوروزیان، معاون سیاسی-امنیتی استانداری خراسان رضوی، روز یکشنبه با اشاره به ارسال «پیامکهای تهدیدآمیز» برای نمایندگان مجلس، گفته بود که «متولی اصلی» ارسال این پیامکها نیاز به شناسایی ندارد و فرد ارسال کننده، «آقای خلیل موحدی، عضو سابق شورای شهر مشهد، است».
نوروزیان گفته بود ارسالکنندگان «مدعی هستند پیامکها تهدیدآمیز نبوده و ارسال آنها تنها برای اطلاعرسانی و امربهمعروف و نهیازمنکر نمایندگان» است. به گفته او، برخورد نکردن قوهقضاییه با این افراد، بدانمعناست که «ارسال پیامکها از نظر دستگاه قضایی جرم نبوده است».
معاون استاندار خراسان رضوی اضافه کرد که تیرماه سال جاری نیز «یک خانم که از مشهد آنها را برای نمایندگان ارسال میکرد، شناسایی، احضار و با وی صحبت شد».
ارسال این پیامکها همزمان با زمزمه بررسی پیوستن ایران به FATF در مجلس آغاز شد و عموما حاوی هشدار درباره عواقب تصویب لایحههای مرتبط با آن و واکنش به آن بود. برخی نمایندگان مجلس پیش از این، تصویر این پیامکهای دریافتی را منتشر کرده بودند.
هفته گذشته نیز علی ادیانیراد، نماینده قائمشهر، خبر داد که پیامکهای ارسالشده برای او «توهینآمیز» بوده است. اتفاقی که باعث واکنش علی لاریجانی، رییس مجلس، شد. لاریجانی گفته بود هیاترییسه مجلس این موضوع را بررسی میکند که «چطور شمارههای نمایندگان در اختیار این افراد قرار گرفته» و افزوده بود که «برای آن تمهیدی خواهیم کرد».
همزمان سهیلا جلودارزاده، نماینده تهران، به خبرگزاری ایرنا گفت که این پیامکها «به صورت گروهی برای همه دوستان ما در مجموعه اصلاحطلب مجلس» ارسال شده است. به گفته او «برخی از این پیامکها از شمارههای شخصی و با الفاظ توهینآمیز و بعضا آمیخته به تهدید بود».
به گفته این نماینده مجلس، «بعضی از پیامکها با قید اسامی تشکلهای مختلف ازجمله تشکلهای دانشجویی بود که محتوای مودبانه داشت»، اما «سایر پیامکهایی که اسامی در آنها قید نشده بود هم حاوی الفاظ توهینآمیز و تهدید بود».
همزمان قاسم میرزایینیکو، نماینده دماوند، خبر داد که در زمان بررسی لایحه، «حدود ۵۰۰ پیامک تهدیدآمیز» برای او ارسال شده است. پیامکهایی که به گفته او «از شمارههای مختلف و بعضا شمارههای شخصی» ارسال شده بود.
ارسال این پیامکها البته تنها وسیله مخالفان نبود. روز گذشته، در زمان بررسی لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، مقابل مجلس، تجمعی در مخالفت با پیوستن به این کنوانسیون و نیز FATF برگزار شد.
همزمان برخی نمایندگان مجلس خبر دادهاند که پس از تصویب پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، نه تنها ارسال این پیامکها متوقف نشد، بلکه «تهدید جای خود را به نفرین داد و پیامکهایی با ساختارهایی شبیه به هم برای نمایندگان ارسال شد».
پروانه سلحشوری، نماینده تهران در مجلس نیز در حساب توئیتر خود نوشته است که پساز تصویب این لایحه، ارسال پیامکهایی با مضمون «فحاشی و نفرین و پیامهای تهدید به مرگ شروع شده است».
تا دیروز فحاشی بود.از دیشب تهدید به مرگ از سوی مخالفین تصویب لایحه مبارزه با #پولشویی و #تروریسم.
نزدیکان میدانند سیسال عمر اضافی از خدا گرفتم و از تهدیدها هراسی ندارم.با افتخار میگویم که رای دادم برعلیه حامیان ترور در ایران و جهان.
ضمنا استخر هم نمیروم.به فکر راه دیگری باشید. pic.twitter.com/yjaF1QVeuM— Parvaneh Salahshouri پروانه سلحشوری (@P_Salahshouri) October 8, 2018
محمدعلی وکیلی، عضو هیاترییسه مجلس نیز خبر داده است که برخی نمایندگان مجلس در این زمینه شکایت کردهاند و «در هیاترییسه مجلس جلسه ای تشکیل شده، ولی مجددا باید جلسه دیگری در هیاترییسه برگزار شود، تا مشخص شود آیا این پیامکها منشا سازمانی دارد یا فردی بوده است».
پیام برای این مطلب مسدود شده.