اظهارات هدایتی در دادگاه درباره پرداخت ۲۱ میلیارد تومان به سفیر سابق ایران در ترکیه
رادیوفردا: حسین هدایتی، از سرمایهگذاران فوتبال، در پنجمین جلسه دادگاه خود اعلام کرد که به سفیر سابق ایران در ترکیه« ۲۱میلیارد تومان پول داده» و «دو میلیارد دلار» نیز به رئیس فدراسیون فوتبال برای هزینههای تیم ملی پرداخت کرده است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای هدایتی روز دوشنبه ۲۷ اسفند، در دادگاه خود گفت: «به خاطر گرفتن وام با وثیقه به من اخلال گر میگویند. ای کاش میشد مسائل جبهه مقاومت و مسائل داعش را عنوان کنم».
وی توضیح بیشتری درباره این سخنان خود نداده است.
اشاره آقای هدایتی درباره «جبهه مقاومت» میتواند اشاره به کمک احتمالی مالی او به حضور نیروهای نظامی ایران در عراق و سوریه باشد.
وی همچنین گفت: «سفیر ایران در ترکیه در دولت قبلی ۲۱میلیارد تومان از من پول گرفته است و پس از چهار سال صدور کیفرخواست هنوز دادگاهش رسیدگی نشده است».
آقای هدایتی اشاره ای به نام این سفیر نکرده است.
فیروز دولت آبادی تا سال ۸۵، بهمن حسینپور درسال های ۸۷ تا ۹۱ و علیرضا بیگدلی درسال های ۹۱ تا ۹۴ سفیر ایران در ترکیه بودهاند.
نکته مهم دفاعیات امروز #حسین_هدایتی اشاره او به جبهه مقاومت و #داعش بود. هدایتی گفت که "ای کاش میشد مسائل جبهه مقاومت و مسائل داعش را عنوان کنم." اما هیچ توضیح دیگری نداد. یک جا هم گفت که به #تاج گفتم از سپاه و دادستانی استعلام بگیر، تاج گفت به من گفته اند فقط از تو پول بگیرم
— yaghmafashkhami II (@yaghma_fashkham) March 18, 2019
آقای هدایتی درجلسه دادگاه خود همچنین اعلام کرد که بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان به ۱۴ فدراسیون ورزشی کمک کرده است.
وی گفت: «آقای تاج(رئیس فدراسیون فوتبال) از من دو میلیون دلار پول گرفته است که آن را هم تأیید کرد. چند بار به آقای تاج گفتم که از سپاه و دادستانی مجوز بگیر که از من پول میگیری اما او گفت که بنده اسم سه نفر را برای دریافت پول معرفی کردهام که آنها گفتهاند فقط از حسین هدایتی پول بگیر».
آقای هدایتی همچنین مدعی شد که «۱۵۰ هزار دلار» به فدراسیون والیبال پرداخت کرده تا این فدراسیون در مسابقات لهستان به بازیکنان به عنوان پاداش پرداخت کند.
حسین هدایتی در کیفرخواست پرونده متهم شده که «به ازای اصل و تأخیر در بازپرداخت» وامهایی که از بانکها از جمله «بانک سرمایه دریافت» کرده، ۱۵۰۰ میلیارد تومان به آنها بدهکار است.
وی همچنین متهم است که از طریق شرکتهای صوری بخشی از این وامها را دریافت کرده و برخی از وثیقههایی که برای دریافت وام سپرده گذاشته است، با پرداخت رشوه ۱۳ برابر کمتر از میزان اعلام شده ارزش دارد.
بر اساس کیفرخواست پرونده، چند کارگر، راننده تاکسی و پیک موتوری به عنوان مدیران عامل این شرکتهای صوری منصوب شده بودند.
حسین هدایتی: به ۱۴ فدراسیون پول دادهام pic.twitter.com/kP5HDEEaIp
— خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) March 18, 2019
آقای هدایتی درجلسه روز دوشنبه دادگاه همچنین از اینکه پرونده حسین فریدون، برادر حسن روحانی به صورت غیرعلنی و دادگاه او به صورت علنی برگزار میشود، انتقاد کرد.
دراین جلسه آقای قهرمانی، نماینده دادستان گفت: «در مورد بانک سرمایه که حدود ۴۰۰ متهم دارد بخشی از متهمان متواری هستند… مبالغی را به خارج از کشور بردهاند و این پرونده در پیچ و خم زیادی قرار دارد».
وی همچنین خبر داد که برای هشت مدیر بانک سرمایه کیفرخواست صادر شده است وکیفرخواست ۳۲ مدیر نیزبعد از تعطیلات نوروزی صادر میشود.
علی بخشایش، محمدرضا توسلی و همچنین پرویز کاظمی، سه عضو هیئت مدیره بانک سرمایه به ۲۰ سال حبس، تحمل ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت دائم از مشاغل دولتی محکوم شدهاند.
بنا بر کیفرخواست قرائتشده در دادگاه، مهمترین اتهام بانک سرمایه «۱۴ هزار میلیارد تومان خیانت در اموال صندوق ذخیره فرهنگیان» است.
سهامدار اصلی بانک سرمایه (۴۷ درصد) صندوق ذخیره فرهنگیان است و پرونده فعلی پس از کشف فساد در این صندوق به جریان افتاد.
صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از ۸۰۰ هزار عضو وابسته به وزارت آموزش و پرورش دارد و از سپردههای ماهیانه فرهنگیان به آنان سود سالانه پرداخت میکند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.