۳۱ فرد و نهاد ایرانی که آمریکا به تحریمها اضافه کرد، چه کسانی هستند
صدای آمریکا: وزارت خزانه داری ایالات متحده نام ۱۴ شخصیت حقیقی و ۱۷ نهاد را به تحریم های هسته ای و موشکی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد. اما این افراد چه کسانی هستند.
در لیست دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانهداری آمریکا به این ۱۴ نفر اشاره شده است: منصور عسگری، محمد مهدی دائمی عطاران، روح الله قادری برمی، سعید برجی، رضا ابراهیمی، غلامرضا اطاعتی، محمد حسین حقیقیان، جلال امامی قره حاجیلو، سید اصغر هاشمیتبار، مهدی معصومیان، محمدرضا مهدیپور، اکبر مطلبیزاده، محمدجواد صفری، محسن شفایی.
در فهرست تحریمهای آمریکا موسوم به SDN به ۱۷ نهاد اشاره شده که به این شرح هستند: گروه ابوریحان، گروه بوعلی، گروه حیدر کرار، کیمیا پخش شرق، شرکت پیشرو داروی پردیس، پویا الکترو سامان نیرو، مرکز تحقیقاتی صدرا، گروه شهید آوینی، گروه شهید بابایی، گروه شهید چمران، گروه شهید فخار مقدم، گروه شهید کریمی، گروه شهید کاظمی، گروه شهید موحد دانش، مرکز تحقیقات فناوری و علوم شهید شکری، گروه شهید زینالدین و مرکز تحقیقات فناوری و علوم شیخ بهایی.
با اینکه در تحریم های آمریکا علیه ایران، دارو و غذا استثنا شده است، اما ایالات متحده می گوید جمهوری اسلامی از پوشش شرکت های دارویی برای دور زدن تحریم ها استفاده می کند؛ به همین دلیل در فهرست جدید برخی از این نهادها اضافه شده اند.
این تحریم ها در ادامه فشار ایالات متحده برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران است.
نگرانی های ایالات متحده از اقدامات جمهوری اسلامی
ایالات متحده میگوید که توافق هسته ای با ایران در رفتار این کشور تاثیر مثبتی نداشته است. پرزیدنت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ خروج آمریکا از توافق هستهای با ایران را اعلام کرد. پرزیدنت ترامپ در دو مقطع در مرداد و آبان امسال دستور بازگشت تحریم های هسته ای علیه جمهوری اسلامی ایران را صادر کرد.
ایالات متحده می گوید که جمهوری اسلامی بزرگترین دولت حامی تروریسم است، برنامه موشک بالیستیک خود را برخلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ادامه می دهد، و عامل بیثباتی در خاورمیانه است.
در ماههای گذشته چند نقشه افراد وابسته به جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان سیاسی در اروپا نیز کشف شد و منجر به اقدام دیپلماتیک از سوی کشورهای فرانسه، آلمان، دانمارک، و هلند علیه رژیم ایران شد.
آزمایشهای موشکی ایران پیش از این نیز با واکنش کشورهای غربی مواجه شده بود و آنها بارها از جمهوری اسلامی خواسته بودند تولید و آزمایش این موشکها را متوقف کند.
ایران طی سالهای اخیر دست به انجام آزمایشهای موشکی زده است که روی برخی از آنها به زبانهای مختلف (از جمله عبری) شعار «نابودی اسرائیل» نقش بسته بود.
وزیر خارجه آمریکا یکم خرداد با اعلام راهبرد جدید آمریکا در قبال ایران، ۱۲ شرط ایالات متحده برای توافق با جمهوری اسلامی را برشمرد که در واقع فهرست خواستههای ایالات متحده از جمهوری اسلامی یا به عبارتی جزئیات تغییر رفتار رژیم ایران است.
برخی از این شروط شامل توقف حمایت از تروریسم و خودداری از اقدامات مخرب در منطقه نظیر حمایت از حزب الله لبنان و دخالت در کشورهای منطقه است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.