وزیر ارتباطات: صدا و تصویر امام زمان از لایه ای بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهان ارسال میشود
مهر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه هم اکنون با ارتقای فیبر نوری لایه های مختلف جو برای انتقال دیتای صوتی و تصویری به کار گرفته می شود، گفت: صدا و تصویر آقا امام زمان از این لایه های جدید و بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهانیان ارسال خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی امروز در سومین جشنواره ملی ارتباطات و فن آوری اطلاعات و پنجمین همایش ملی روابط عمومی دستگاه های اجرایی با اشاره به دستاوردهای ایران و حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات به گزارش هفته گذشته اجلاس جامعه اطلاعاتی جهانی که با حضور 193 کشور در مقر سازمان ملل برگزار شد اشاره کرد و به تشریح دستاوردهای ایران و راهکارهای ارائه شده در این اجلاس جهانی پرداخت.
وی از پیشنهاد ارائه اینترنت پاک در جهان به عنوان پیشنهاد ایران در این اجلاس جهانی نام برد و گفت: اینترنت در تمامی ابعاد زندگی بشر تاثیرگذار است و گفت باید جنبه های غیراخلاقی آن حذف شود این درخواستی است که یک درصد کشورهای حاکم بر اینترنت باید آن را بپذیرند.
وی همچنین گفت: از آنجا که برخی از سازمان های بین المللی مانند سایت مجازی گوگل ارث تاثیر بسیاری در دنیای واقعی کشورهای در حال توسعه دارند، ایران پیشنهاد کرد که این قبیل سازمان ها باید برای جذب درآمد و کاربران کشورهای در حال توسعه مالیات پرداخت کنند.
وی با تاکید بر اینکه نباید اینترنت توسط آمریکا اداره شود، گفت: تمامی پیشنهادهای ایران در تمامی محافل جهانی مورد استقبال مردم دنیا قرار می گیرد و در این اجلاس نیز این پیشنهادات مورد توجه واقع شد به نحوی که در ملاقات با دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات وی اعلام کرد که من به ایران عشق می ورزم و سخنرانی های آقای احمدی نژاد را می خوانم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فناوری اطلاعات راهی به سوی توسعه و اقتصاد پایدار است، گفت: این حوزه محرک سایر صنایع به میزان 85 درصد است به نحوی که در سال گذشته حجم تجارت دیجیتال در دنیا 2/3 ترلیون دلار بوده که امسال از 5/3 ترلیون عبور خواهد کرد. این در حالی است که تجارت نفت و گاز در جهان 2/4 ترلیون دلار برآورد می شود.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات به ژئوپلتیک انرژی نزدیک می شود، خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم ICT در تولید ناخالص داخلی 8/4 درصد است که پیش بینی می شود تا پایان دولت یازدهم به 11 درصد برسد.
وی از ایجاد سازمان اقتصاد دیجیتالی و وزارتخانه نوآوری که در دست بررسی است، خبر داد و گفت: در راستای فرمایش رئیس جمهور ایجاد یک سایت بین المللی برای ارائه ارزش ها و اقدامات ایران در عرصه بین المللی مدنظر قرار دارد تا با سایت هایی گوگل ارث، ویکی پدیا، ویکی مدیا و بینگ که هم اکنون بیشترین نیاز نسل جوان را با روش های زندگی غربی برآورده می کند قابل رقابت باشد.
وی گفت: این سایت ها متصل به یکی از سازمان های 16گانه آمریکا هستند و با ایجاد یک سایت بین المللی در کشور و ارائه نظراتمان خواهیم توانست ایران مجازی، مجلس مجازی، حوزه علمیه مجازی و دانشگاه مجازی را به جهان معرفی کنیم.
وی گفت: در شروع راه اندازی گوگل ارث 200 نفر پرسنل در سال 1396 در این سازمان به کار گرفته شده است که امروزه این سازمان با 262 هزار نفر دانشمند اداره می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دستاوردهای کشورمان در این حوزه از وجود 113 میلیون سیم کارت با ضریب نفوذ 105 درصد خبر داد که در ابتدای دولت نهم 24 درصد بود. همچنین وجود 140 هزار کیلومتر فیبر نوری و 81 درصد ایستگاه های تحت ارتباط از دیگر ارقامی بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: این در حالی است که یک میلیارد و هشت میلیون نفر در جهان فاقد هرگونه ارتباط هستند.
وی با اشاره به یکسان سازی کدهای مخابراتی استانی نیز گفت: با دستور رئیس جمهور اجرای این طرح در استان فارس به انجام رسید و به زودی در آذربایجان غربی و گیلان و مازندران با هدف کاهش هزینه برای کسانی که خارج از مراکز استان زندگی می کنند، اجرایی می شود.
وزیر ارتباطات با تاکید بر تاثیرگذاری فناوری اطلاعات در حوزه های امنیتی و اخلاقی که مورد توجه استکبار جهانی است، گفت: نیمه دوم دهه حاضر با حملات بسیاری در حوزه سایبر مواجه بودیم که به دلیل زیرساخت های علمی و پتانسیل های موجود هیچ مشکلی برای کشور به وجود نیامد.
وی گفت: 5/4 میلیون نفر دانشجو در کشور وجود دارد که 17 درصد آنها جذب دو رشته فناوری و برق هستند و 84 درصد رتبه های برتر کنکور جذب این حوزه شده اند که این نشان از ظرفیت های بالای این بخش دارد بر این اساس ایجاد پژوهشگاه فناوری اطلاعات را در 11 دانشگاه در دستور کار قرار دادیم.
وی گفت: با دانشگاه های تهران، شریف، علم و صنعت، خواجه نصیر، امیرکبیر و علوم تحقیقات نیز برای ایجاد پژوهشگاه ICT وارد مذاکره شدیم.
دکتر نامی با اشاره به روز ارتباطات و ایمنی جاده نیز گفت: استفاده از ایده های جدید می تواند از ضایعات و تصادفات این بخش جلوگیری کند به نحوی که امروزه شاهد هستیم وضعیت تصاویر ماهواره ای به حدی رسیده است که دقت و بزرگنمایی را در جاده ها 50 درصد افزایش داده است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.