06.03.2020

فاطمه رهبر؛ منتخب به کما رفته تهران کیست؟

ایران وایر: خبرها حاکی از این است که فاطمه رهبر، نماینده ادوار مجلس هفتم، هشتم و نهم و نماینده منتخب مجلس یازدهم، به‌خاطر ابتلا به ویروس کرونا در کماست و حال او وخیم گزارش شده‌است. مشخص نیست که با وخامت حال او، آیا قادر خواهد بود به مجلس بعدی وارد شود یا خیر. وضعیت جسمانی او این بهانه را به دست داده‌ که کمی بیشتر درباره این نماینده ادوار مجلس هفتم تا نهم و نماینده منتخب مجلس یازدهم بدانیم.
سابقه سیاسی؛ از احمدی‌نژادی‌گری تا حمایت از قالیباف
فاطمه رهبر متولد ۱۳۴۳، در دوران انقلاب نوجوان بود و به گفته خودش، در آن دوران کارش ساختن و پرتاب کوکتل مولوتف بوده. رهبر توانست در انتخابات اول اسفند ۱۳۸۲ از حوزه انتخابیه تهران رای آورده و وارد مجلس هفتم شود. این حضور او تا پایان مجلس نهم به‌طول انجامید. رهبر که در طول این ۱۲ سال به‌عنوان عضوی از فراکسیون زنان مجلس بود، آن‌قدر در سخت‌تر کردن شرایط برای زنان مصمم بود که ناطق نوری، رییس مجلس پنجم در بررسی عملکرد او و دیگر اعضای فراکسیون زنان در مجلس نهم، گفته بود: «نمایندگان زن مجلس نهم دیدگاهها و نظرات ضد زن دارند.» در ضد‌زن بودن رهبر همین بس که وقتی از او پرسیده‌بودند، کدام زن در عالم سیاست الگوی شماست؟ پاسخ داده‌بود: امام و مقام معظم رهبری!
دلیل اینکه فاطمه رهبر را ضد زن می‌خوانیم، فعالیت‌های او در مجلس‌های هفتم تا نهم است. رد پای او در طرح‌هایی مانند طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش نرخ رشد جمعیت (طرح مبارزه با وازکتومی و ممنوعیت تبلیغ و توزیع کاندوم)؛ لایحه کاهش ساعت کاری زنان از ۴۴ ساعت در هفته به ۳۶ ساعت؛ افزایش مرخصی زایمان؛ بیمه زنان خانه دار؛ قانون حمایت از خانواده (طرح چند همسری مردان)؛ راه اندازی شورای راهبردی زن و خانواده و تصویب و اجرای قانون عفاف و حجاب دیده می‌شود. تمام این طرح‌ها به وضوح با هدف محدود کردن زنان و تشویق آن‌ها به خانه‌نشینی ارایه و پیگیری شده‌است.
سابقه سیاسی رهبر به نمایندگی در مجلس محدود نمی‌شود. او، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و از حامیان جدی محمود احمدی‌نژاد بود. در واقع، ورود او به مجلس هفتم نیز به‌دلیل حضورش در لیست آبادگران بود که بعدها تبدیل به لیست حامیان محمود احمدی‌نژاد شد.
در نزدیکی او به جریان احمدی‌نژاد همین بس که سه روز پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در۲۲ خرداد ۱۳۸۸، با شفافیت گفته‌بود: « منتظر رای ۲۴ میلیونی احمدی نژاد باشید. با توجه به شور هیجانی که در شهرهای مختلف در خصوص انتخابات ایجاد شده بیش از ۳۵ میلیون از مردم در انتخابات شرکت خواهند کرد که حدود ۷۰ درصد آرا متعلق به آقای احمدی‌نژاد خواهد بود.»
در اوج ناباوری، پیش‌بینی فاطمه رهبر درست از آب درآمد و این امر خبر از این می‌داد که تقلب بزرگی در انتخابات رخ‌ داده‌است و فاطمه رهبر آن‌قدر محرم جریان متقلب بوده‌ که از کم و کیف تقلب باخبر باشد.
مجلس یازدهم
با طرد احمدی‌نژاد از حلقه معتمدان رهبر جمهوری اسلامی در اواخر دوران ریاست‌جمهوری او، فاطمه رهبر نیز از فضای سیاسی فاصله گرفت. اما، با روی‌کار آمدن دوباره بسیاری از احمدی‌نژادی‌ها در مجلس یازدهم، او هم توانست وارد لیست ائتلاف اصولگرایان یا همان نیروهای انقلاب به سرلیستی محمدباقر قالیباف، شهردار سابق تهران، شود و به‌عنوان نفر دوازدهم این لیست رای بیاورد.
رهبر در مجلس یازدهم توانست با ۷۸۷ هزار و چهارصد و هشتاد و پنج رای، ۴۲.۷ درصد آرای ماخوذه را بدست آورد. که البته با توجه به نرخ پایین مشارکت در تهران، درصد واقعی آرای او نزدیک به ۱۱ درصد تهرانی‌هاست.
او پیش از انتخاب شدن به‌عنوان نماینده در مجلس یازدهم، در مصاحبه‌ای گفته‌بود قالیباف «تنها کسی است که رهبر انقلاب مدیر جهادی‌اش خوانده‌است».
پیروزی و ابتلا به کرونا
درست است که اصولگرایان توانستند اکثریت قاطع کرسی‌های مجلس را به دست آورند، اما رفت‌وآمدهای مکرر به قم که سر‌منشا گسترش این ویروس در ایران است و شرکت در میتینگ های انتخاباتی و دیدارهای دسته‌جمعی، باعث شده بلای کرونا به جان عده‌ای از آن‌ها بیافتد. هفته گذشته خبرهایی مبنی بر ابتلای قالیباف به این ویروس نیز منتشر شده بود که تکذیب شد. محمد علی رمضانی منتخب آستانه اشرفیه در انتخابات مجلس یازدهم نیز چند روز پیش در اثر ابتلا به کرونا درگذشت. حالا با وخیم شدن حال فاطمه رهبر، بعید نیست که او دیگر نتواند پا در مجلس بگذارد.
علاوه بر فاطمه رهبر، روز پنج‌شنبه، ۱۵ اسفند ۱۳۹۸، از گوشه و کنار، اخبار مرگ برخی مقام‌های جمهوری اسلامی منتشر شد. علی خلفی، معاون قضایی قوه قضاییه، حسین شیخ‌الاسلام، سفیر سابق ایران در سوریه و مشاور جواد ظریف، احمد خسروی، مدیر روابط عمومی سازمان مدارس معارف اسلامی صدرا وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، هادی خسروشاهی، سفیر پیشین ایران در واتیکان، و محمد میرمحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، از جمله مقامات جمهوری اسلامی هستند که در اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایران مرده‌اند.
برخی دیگر از مقامات از جمله چند نماینده مجلس و چند نماینده منتخب مجلس یازدهم نیز به این ویروس مبتلا شده‌اند.
دولت ایران، با لاپوشانی‌کردن گسترش کرونا در ایران در آستانه راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات ۲ اسفند، سعی در بهتر برگزار کردن این مراسم داشت که آن‌گونه که به‌نظر می‌رسد، حالا بلای جانش شده‌است.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates