واشنگتنپست: ایران در تهدید سایبری علیه مدیر افبیآی و مقامهای انتخاباتی آمریکا دست داشته
بیبیسی: کریستوفر ری، مدیر افبیآی، از جمله مقامهایی بود که اسم و اطلاعاتش در سایت “دشمنان مردم” منتشر شده بود
به گزارش روزنامه واشنگتن پست پلیس فدرال آمریکا (افبیآی) به این نتیجه رسیده است که ایران پشت تلاشهای آنلاین اخیر برای تحریک به خشونت علیه مدیر افبیآی، یک مقام سابق امنیت سایبری دولت آمریکا و چندین مقام انتخاباتی در ایالتهای مختلف بوده است.
این افراد از جمله کسانی هستند که ادعاهای مربوط به تقلب گسترده در انتخابات آمریکا را که دونالد ترامپ به آن دامن میزند، رد کردهاند.
کریستوفر ری، مدیر افبیآی و کریستوفر کربس، از مقامهای امنیت سایبری آمریکا از جمله کسانی بودند که عکس، آدرس و اطلاعات شخصی آنها با عنوان “دشمنان مردم” در سایتی اینترنتی منتشر شده بود. روی عکس این افراد علامت هدفگیری گذاشته شده بود.
به گزارش واشنگتن پست در این سایت نوشته شده بود: “این مقامها به انتخابات جعلی علیه ترامپ کمک کرده و شریک جرم بودهاند.”
اطلاعات این افراد در شبکههای اجتماعی هم با هشتگهای مختلف از جمله #remembertheirfaces (چهرهشان را به خاطر بسپار) همرسان شد.
کریستوفر کربس، مدیر ارشد امنیت سایبری و زیرساخت وزارت امنیت داخلی، از صریحترین مقامها علیه ادعاهای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود که حدود یک ماه پیش آقای ترامپ او را برکنار کرد.
به گزارش واشنگتن پست به نقل از مقامی که خواسته نامش فاش نشود، افبیآی با مسئولانی که نام و اطلاعات آنها در سایت منتشر شده تماس گرفته و به آنها اطلاع داده که ایران در این کار دست داشته است.
بنا بر این گزارش تعدادی از کسانی که هدف این حمله آنلاین قرار گرفتهاند، پیامی را از پلیس فدرال آمریکا دریافت کردهاند که میگوید افبیآی به “اطلاعات معتبری” دست یافته که “قریب به یقین”نشان میدهد عوامل ایرانی مسئول ایجاد سایت تهدیدآمیز “دشمنان مردم” در اواسط ماه دسامبر بودهاند.
- ادعای دخالت ایران در انتخابات آمریکا؛ ایران سفیر سوئیس را احضار کرد
- ایران اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد
- آمریکا پنج نهاد ایرانی را به اتهام ‘مداخله انتخاباتی’ تحریم کرد
- آمریکا: ایران، چین و روسیه به دنبال ‘دخالت در انتخابات ما’ هستند
توضیح ویدئو،نگاهی به تاریخچه اتهام دخالت ایران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
واشنگتن پست میگوید افبیآی به درخواست این روزنامه برای واکنش به این گزارشها پاسخی نداده اما انتظار میرود به زودی درباره این موضوع اطلاعرسانی کند.
ایران هنوز واکنشی به این گزارش نشان نداده است.
پیش از این هم در جریان انتخابات آمریکا نام ایران در تلاشها برای دخالت در انتخابات مطرح شده بود.
در ماه اکتبر مدیر اطلاعات ملی آمریکا ایران را به فرستادن ایمیلهای تهدیدآمیز برای رایدهندگان دموکرات متهم کرد. در آن زمان وزارت خارجه ایران سفیر سوئیس، حافظ منافع آمریکا را در اعتراض به این اتهام احضار کرد.
پیش از آن هم در ماه اوت مقامهای اطلاعاتی آمریکا گفتند که ایران به دنبال “ضربه زدن به نهادهای دموکراتیک و تفرقهافکنی” در ماههای پیش از انتخابات است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.