ربیعی :دولت تدبیر و امید تعامل سازندهای با رسانههای خواهد داشت
ایسنا: علی ربیعی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید تعامل سازندهای با رسانهها خواهد داشت بر این نکته تاکید کرد که این دولت تلاش خواهد میکند فضای رسانهای بازتر شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) معاون سیاسی ستاد انتخاباتی حسن روحانی در نشستی در ستاد این کاندیدای ریاست جمهوری ، با تقدیر از عارف به خاطر تمکین از نظر اجماعی اصلاحطلبان اظهار کرد: عارف پیروز انتخابات تمام نشده شد.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید تعامل سازندهای با رسانهها خواهد داشت و تلاش خواهد کرد فضای رسانهای بازتر شود، گفت: مهمترین مشکلی که امروز کشور دچار آن است، مسالهی اخلاق است. اقتصاد را میتوان با تلاش بازگرداند و احیا کرد، اما بازگرداندن مناسبات اخلاقی دشوار است.
ربیعی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آرای حسن روحانی را بیشتر چه طبقه اجتماعی شامل میشود، گفت: درباره هیچکدام از طبقات و نسبت به هیچیک از کاندیداها نمیتوان اظهار کرد. بردن تحلیلها به این سمت جهتگیری اشتباهی است. ما امروز به طور مثال طبقه متوسط فرهنگی داریم که منزلتش بالاست، اما از نظر اقتصادی جزو طبقات فرودست محسوب میشود. آنچه مسلم است این است که امروز همهی طبقات اعم از روشنفکر، کارگر، ثروتمند و … به یک احساس مشترک رسیدهاند که کشور نیاز به تغییر دارد.
وی گفت: همه از شرایطی که کشور در آن قرار گرفته احساس خطر میکنند و معتقدند که این وضع قابل تداوم نیست و هیچگاه این طبقات تا این اندازه به هم نزدیک نشده بودند.
معاون سیاسی ستاد انتخاباتی حسن روحانی درباره شرایط حسن روحانی از نظر آرا در میان سایر کاندیداها نیز خاطرنشان کرد: آقای روحانی چندان شناخته شده نبودند و با 0/8% وارد عرصه شدند؛ اما امروز آمارهای نزدیک و برابر با کاندیداهای دیگر دارند و در طبقه اول آرا قرار گرفتهاند.
ربیعی درباره مکانیزم ائتلاف اصلاحطلبان و کنارهگیری عارف و اینکه چرا وی در نامه کنارهگیری خود نامی از روحانی نبرده است نیز اظهار کرد: همه کسانی که در شورای مشورتی حضور داشتند چه آقای هاشمی، چه خاتمی و چه آقایان روحانی و عارف هرکدام سه نماینده داشتند. آقای عارف به همان اندازه که تعهد کرده بودند عمل کردند و مسائلی از این دست که چرا ایشان در نامهی خود اسمی نبردهاند بحثهای خبری و رسانهای روزنامهنگاری است .
وی در پاسخ به اینکه آیا حسن روحانی در کابینه خود از عارف استفاده خواهد کرد یا خیر، گفت: من فکر میکنم هر پیشنهادی که آقای عارف بدهند، آقای روحانی استقبال میکنند؛ علیرغم اینکه اصلا چنین بحثهایی در ائتلاف مطرح نشده است. آقای عارف سرمایه نخبگی کشور است و امروز سرمایه بزرگ اخلاقی ما نیز هستند و نه تنها آقای روحانی که دیگران نیز باید از این سرمایه استفاده کنند.
همچنین محمد واعظزاده معاون تشکلهای ستاد انتخاباتی روحانی نیز در این نشست اظهار کرد: دولت تدبیر و امید معتقد است که اعتدال باید بر جامعه حاکم باشد. ما همه افراط و تفریطها را تجربه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با کلید اعتدال است که میتوان مشکلات را حل کرد و امید را برای نسل آینده به ارمغان آورد.
وی نجات اقتصادی، تعامل سازنده با جهان و احیای منشور شهروندی را از جمله برنامههای اصلی دولت روحانی در صورت پیروزی وی در انتخابات عنوان کرد.
واعظزاده دربارهی بحث کنارهگیری عارف نیز اظهار کرد: آقای عارف کار بزرگی کرده است، برخی با طرح مسائلی از این دست که چرا نام روحانی را در نامهی خود نیاوردهاند، سطح این کار را پایین میآورند. شاید اگر ایشان اسم آقای روحانی را میآورد یک جور معنای بده بستان و معامله از آن برداشت میشد. در بحث ائتلاف نیز دو مکانیزم نظرسنجی و خرد جمعی مورد توجه قرار گرفت.
وی درباره بحث احراز صلاحیت دوباره روحانی از سوی شورای نگهبان نیز گفت: کسانی هستند که بیمیل نبودند فضایی درست کنند که این اتفاق رخ دهد، اما سوال اینجاست که چرا در آستانه ائتلاف و بعد از مناظرهها که رای آقای روحانی جهش داشت چنین مسائلی مطرح میشود؟ البته خوشبختانه شورای محترم نگهبان بهموقع هوشمندی نشان داد و این مساله حل شد.
معاون تشکلهای ستاد انتخاباتی روحانی درباره بحث حضور نمایندگان نامزدهای انتخاباتی در هنگام پلمپ صندوقهای رای گفت: خواسته همه کسانی که در جلسه بودند این بود که زمانی که صندوقها پلمپ و بعد از رایگیری بازگشایی میشود نمایندگان نامزدها حضور داشته باشند. ما معتقدیم آنچه قانون در ارتباط با نظارت مشخص کرده کافی است و با یک هماهنگی کارها به خوبی پیش خواهد رفت.
داداندیش مسوول امور بانوان ستاد انتخاباتی روحانی نیز در این نشست اظهار کرد: دولت تدبیر و امید به دنبال حکمرانی خوب و شایسته، اخلاقگرایی، واقعگرایی و آیندهنگری است و میخواهد امید و احترام را به زندگی مردم بازگرداند.
وی افزود: دولت تدبیر و امید دولت مداخلهگر و دولت تنشزا نیست و مشی یکجانبه را دنبال نخواهد کرد، بلکه به دنبال آرامش برای همهی مردم است.
مسوول امور بانوان ستاد انتخاباتی روحانی همچنین گفت: اگر در گذشته خواست زنان تنها مربوط به سختگیریهای اجتماعی و برخی برخوردهای انتظامی بود، امروز مطالبات آنان تغییر کرده و فراتر رفته است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.